|

İsimleri şehit düştükleri caddelerde yaşayacak

FETÖ'n darbe girişimi sırasında Marmaris'te şehit düşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibindeki polis memurları Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker'in isimlerinin şehit düştükleri caddelere verilmesi kararlaştırıldı.

Yeni Şafak
20:48 - 6/09/2016 Salı
Güncelleme: 18:00 - 6/09/2016 Salı
AA

Marmaris Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısının 7. gündem maddesinde, darbe girişimi sırasında ilçede şehit düşen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibindeki polis memurları Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker'in isimlerinin şehit düştükleri caddelere verilmesi konusu görüşüldü.



Meclis üyelerinin oy birliği ile aldığı kararla Armutalan Mahallesi'nde Cumhuriyet Bulvarı'nın Barbaros Caddesi'nin kesişiminden başlayarak Grand Yazıcı Mares Otel yol ayrımına kadar olan kısmına Şehit Polis Nedip Cengiz Eker'in adının verilmesi, Barbaros Caddesi'nin isminin de "Şehit Polis Mehmet Çetin Caddesi" olarak değiştirilmesi kabul edildi.



Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yaptığı konuşmada, Hakk'ın rahmetine kavuşan yiğit polislerin ebediyete kadar isimlerinin yaşamasının asli görevleri olduğunu söyledi. Acar, polis memurlarının şehit düştükleri alana bir de demokrasi anıtı dikeceklerini kaydetti.








#FETÖ'nün darbe girişimi
#Marmaris
#Şehit Polis Memuru Mehmet Çetin
#Şehit Polis Memuru Nedip Cengiz Eker
8 yıl önce