|

Gülen şarlatan

FETÖ'ye finansman sağlayan işadamlarının yargılandığı davada sanık Mahmut Boydak savunma yaptı. Terör örgütüne üyelik suçlaması nedeniyle utanç duyduğunu belirten Boydak, “Vatanımı seviyorum. Şarlatan Gülen ve örgütünün karşısındayım” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:21 - 19/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Mahmut Sami Boydak
Mahmut Sami Boydak

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) finansman sağlayarak örgüt adına himmet topladıkları ve kurdukları şirketlerde usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39’u tutuklu 135 sanığın yargılandığı dava Silivri’de sürüyor. Duruşmada savunma yapan sanık Mahmut Sami Boydak, Kayseri Asliye Ceza Mahkemesi’nden SEGBİS sistemiyle bağlandı. Terör örgütüne üyelik suçlamasından dolayı utandığını söyleyen sanık Boydak, “Vatanımı milletimi seviyorum. Şarlatan Fetullah Gülen ve kanlı örgütünün karşısındayım” dedi.

SORUMLULUĞUM YOK!

Bizim Menkul Değerler A.Ş’nin yüzde 1 oranında ortağı olduğunu anlatan Boydak, bu şirketle hayatının hiçbir döneminde iletişim kurmadığını öne sürdü. Söz konusu işlerin yapıldığı dönemde 23 yaşında üniversiteyi yeni bitiren bir genç olduğunu kaydeden Boydak, “Bu transfer, Ali Çelik adlı kişinin yaptığı para transferinin halka açık şirketlerden yapmış olduğu alışveriştir. Kaynak Holding gibi şirketlerle organik bağım yoktur. Bizim Menkul Değerler A.Ş. aile şirketidir. Bu şirkete kayyum atanmıştır ancak ticari faaliyetlerle ilgili değil Boydak Holding’in iştiraki olduğu sebebiyle kayyum atanmıştır. Şirket halen Borsa İstanbul’da aracılık faaliyeti yapmaya devam etmektedir” diye konuştu.

#Mahmut Sami Boydak
#FETÖ
7 yıl önce