|

19 Ocak Perşembe gazete manşetleri! Gazete oku

19 Ocak Perşembe gazete manşetlerini sizler için hazırladık. Gündemde olan son gelişmelerin ardından hangi gazetenin hangi manşeti attığını görebilirsiniz. İşte 19 Ocak Perşembe gazeteler ve attıkları manşetleri...

Yeni Şafak
08:25 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:41 - 19/01/2017 Perşembe
Reuters

19 Ocak Perşembe gazete manşetleri haberimizde.

Yeni Şafak

, Sabah, Karar, Hürriyet ve Milliyet gibi gazetelerin hangi manşetleri attığını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte 19 Ocak Perşembe gazete manşetleri...



için tıklayınız





MİLLİYET



-- Şifreler çözülüyor. Masharipov'un katliamdan önce Reina'nın internet sitesinde sanal keşif yaptığı, Google Earth'de de kulübün konumunu araştırdığı öğrenildi.



-- Meclis'te kabul edilen "torba yasa" ile esnaftan işçiye, işletmelerden finans sektörüne neredeyse 79 milyon vatandaşı ilgilendiren çok önemli kolaylıklar hayata geçiyor.



-- 2022 Dünya Kupası için 140 milyar dolar yatırım yapacak olan Katar'da Türk işadamlarına her türlü yatırım ve işbirliği kolaylığı sağlanacak.



-- TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2017 büyüme rakamını yüzde 3.1, enflasyonun ise yüzde 9 olarak beklediklerini söyledi.



-- Irak ordusu, üç aydır süren Musul operasyonunda önemli bir dönemeci aşarak, kentin Dicle Nehri'nin doğusunda kalan kısmını DAEŞ'ten (IŞİD) kurtardığını açıkladı.



HÜRRİYET



-- Ankara'da devletin zirvesiyle görüşen Atlantik Konseyi'nin başkan yardımcısı Stephen Hadley, "Gülen ABD'de oturup Türkiye'deki işlere karışmayı sürdürüyor" mesajı verdi.



-- Gayrimenkul sektörünün önde gelen müteahhitleri, Türkiye'de ilk kez 20 yıl vade ve düşük faizle konut satmaya hazırlanıyor.



-- Takas freni. Merkez Bankası dolardaki hızı "döviz swap"la yavaşlattı. Bu araç için ilk ihaleyi açan banka, 1 hafta vadeli TL karşılığı 500 milyon doları piyasa verdi.



-- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü için dördü Japon, üçü Çinli, ikisi Koreli, biri de İtalyan olmak üzere 24 firmanın ihale dosyası satın aldığını söyledi.



-- Koalisyon dün iki ay aradan sonra ilk kez El-Bab'da TSK'nın verdiği koordinatları bombaladı. Rusya'nın TSK ile ortak operasyon iddiası ise doğrulanmadı.



SABAH



-- Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlette çift başlılığın getirdiği patinaja son verecek yeni sistemin yolu açıldı. Bunu sağlayan MHP'ye teşekkür ederim.



-- Kurdaki spekülatif harekete savaş açan Merkez Bankası, Londra'daki operasyonları da radarına aldı. Dün başlayan döviz takas piyasası ile yabancıların TL'nin değerini düşürme hamleleri etkisiz hale gelecek.



-- AB Komisyonu, Türkiye'ye altın ithalatının geçen Aralık ayında yüzde 688 arttığı ve bunun da Ocak-Eylül arası dünya toplam aylık perakende külçe ve sikke altın talebinin yarısına eşdeğer olduğunu bildirdi.



-- Şişecam yaklaşık 400 milyon liralık yatırımla cam elyafı üretim tesisi kurma kararı aldı.



-- Trump yarın yemin ederek resmen görevine başlıyor. 28,000 polisin görev yapacağı ve 900,000 kişinin katılacağı dev tören için provalar sürüyor.



HABERTÜRK



-- Reina katliamcısının yanındaki üç kadının sırrı sorguda ortaya çıktı. Kadınların ödül olarak DEAŞ tarafından Masharipov'a sunulduğu belirlendi.



-- Çek, protesto edilmiş senet, kredi kartı ve diğer kredi borçlusu kişilere, bu borçlarını altı ay içinde ödemeleri halinde sicil affı sağlanacak.



-- TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye'nin 500 milyar dolar olan 2023 ihracat hedefinin 375 milyar dolar olabileceğini ifade etti.



-- Gıdada tarla ile market farkını düşürerek enflasyonu frenlemeye yönelik çalışma son aşamada. Tarladaki ürünü bir yıl önceden ucuza kapatan aracılara karşı kooperatif ve birliklerin devreye girmesi de pakette var.



-- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2016'da Türkiye genelinde toplam 1.5 milyon işyeri ve konutun satıldığını açıkladı.




#Gazete
#Gazete manşetleri
#19 Ocak Perşembe gazete manşetleri
7 yıl önce