|

2017 TEOG Fen Bilimleri soruları, cevap anahtarı! MEB TEOG soruları

2017 TEOG Fen Bilimleri sorularını ve cevap anahtarını bugün öğrenebileceksiniz. MEB tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre TEOG cevap anahtarı bugün erişime açılacak. Sizler de bugün Fen Bilimleri testinin sorularını ve cevap anahtarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
09:23 - 27/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:59 - 27/04/2017 Perşembe
Diğer
2017 TEOG Fen Bilimleri soruları, cevap anahtarı ve yorumları
2017 TEOG Fen Bilimleri soruları, cevap anahtarı ve yorumları

2017 TEOG Fen Bilimleri sorularını ve cevaplarını sizler için hazırlıyoruz. TEOG sınavına giren öğrenciler bugün Fen Bilimleri testinde ter döküyorlar. İlk oturumun ardından öğrenciler ikinci oturumu da girdi. Sınavların ardından ise öğrenciler cevap anahtarını merak ediyor. MEB ise resmi açıklamayı yaptı.

TEOG Fen Bilimleri erişime açıldı. Aşağıdaki EBA linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merkezi ortak sınavların ikinci gün oturumları başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) merkezi ortak sınavlar kapsamında, ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem merkezi ortak sınavların ikinci gün oturumu başladı.

Sınav, yurt içinde 970 merkezdeki 16 bin 257 okulda ve 94 bin 225 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 22 okulda yapılıyor.

Sınava, 1 milyon 185 bin 328 öğrencinin katılacağı öngörülüyor.

Ortak sınavların ikinci gün oturumunda fen bilimleri, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınavlar yapılacak.

Ortak sınavların yapılacağı her bir ders yazılısı için yurt içi ve yurt dışındaki merkezlerde oturumlar, saat 09.00, 10.10 ve 11.20'de başlayacak.

Teneffüsler 30 dakika olacak. Sınav, tüm merkezlerde eş zamanlı yapılacak. Her ders için, dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçıkları kullanılacak ve her bir ders yazılısı için 40 dakika süre verilecek.

Öğrenciler, olağanüstü haller ve özel durumlar dışında kendi okullarında belirlenen sınıflarda sınava alındı.

Öğrenciler, ilk ders yazılısı için saat 08.30'dan itibaren sınıf öğrenci yoklama listelerinde belirtilen salonlara girdi. Öğrenci velilerinin ve görevli olmayan kişilerin sınav salonlarının bulunduğu binalara girişlerine izin verilmedi.



#TEOG
#TEOG Fen Bilimleri
#TEOG cevap anahtarı
7 yıl önce
default-profile-img