|

2017 TEOG Türkçe soruları, cevapları ve cevap anahtarı! MEB.gov.tr TEOG soruları

TEOG’da 2. dönem sınavlarında ilk oturum bitti. 1. dönem sınavlarına göre daha kolay geçen TEOG sınavında Türkçe soruları merakla bekleniyor. Öğrenciler özellikle TEOG Türkçe sorularını ve cevap anahtarını merak ediyor. MEB ise beklenen açıklamayı yaptı.

Yeni Şafak
10:27 - 27/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:55 - 27/04/2017 Perşembe
Diğer
TEOG Türkçe soruları, cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?
TEOG Türkçe soruları, cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

TEOG Türkçe sorularının ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağı netleşti. MEB tarafından yapılan açıklamayla birlikte öğrenciler TEOG cevap anahtarına ulaşabilecekler. 1 milyon öğrencinin katılımıyla gerçekleşen TEOG sınavında en çok dikkat eden çeken Türkçe soruları oldu. İlk döneme göre daha basit olan Türkçe soruları, öğrencileri mutlu etti. Peki Türkçe soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

Merkezi ortak sınav soru ve cevapları bugün EBA'da

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, 8'inci sınıf 2'nci dönem merkezi ortak sınavının soru ve cevapları ile çözüm videolarının bugün saat 14.00'ten itibaren "www.eba.gov.tr" adresinde yayımlanacağı bildirildi.

MEB'in internet sitesinden yer alan açıklamaya göre, 8'inci sınıf 2'nci dönem merkezi ortak sınavının Türkçe, matematik, fen bilimleri, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerine ait soru ve cevaplarına yazılı olarak, çözümlerine ise derslerin branş öğretmenlerinin anlatımlarıyla görüntülü olarak ulaşılabilecek.

Tüm sınavlara ait soru ve cevaplar "pdf" ortamında yazılı olarak da bugün saat 14.00'te "www.eba.gov.tr" ve "odsgm.meb.gov.tr" adreslerinde yer alacak.

Bu saatten sonra da sınavlara ait soru çözüm videoları, yapımlarının tamamlanmasının ardından "www.eba.gov.tr" adresinde yayınlanacak.




TEOG Türkçe sınavı nasıldı? İşte yorumlar





#TEOG
#TEOG Türkçe soruları
#Türkçe soruları
#Türkçe cevap anahtarı
7 yıl önce