|

2017 Youtube yeni tasarıma geçme işlemleri ( çözüldü )

Youtube yeni tasarıma geçiş işlemlerini sizler için hazırladık. Bir süre önce test aşamasındayken daha sonra tüm kullanıcılar için aktif edilen Youtube’un 2017 yeni tasarımı bazı kesimler tarafından çok beğenirken bazı kesimler tarafından da eleştirildi. Ancak bazı kullanıcılar ise henüz yeni tasarıma geçemedi. Bizler de sizler için 2017 Youtube yeni tasarıma geçme işlemlerini hazırladık.

Yeni Şafak
11:34 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:50 - 16/08/2017 Çarşamba
Diğer
2017 Youtube yeni tasarıma geçme işlemleri
2017 Youtube yeni tasarıma geçme işlemleri

2017 Youtube yeni tasarıma geçme işlemlerini haberimiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Yeni tasarıma geçen Youtube, kullanıcılara daha sade ve koyulaştırılmış özellikler sunuyor. Hemen hemen her kullanıcıda aktif olan Youtube’un yeni tasarımı bazı kullanıcılarda ise görünmüyor. Peki 2017 Youtube yeni tasarıma nasıl geçilir?

Youtube yeni tasarıma geçme işlemi oldukça basittir. Öncelikle aşağıdaki bağlantıyı kullanalım...

YouTube'un yepyeni tasarımını deneyin

Yeni masaüstü tasarımı, favori videolarınızı ve içerik oluşturucularınızı öne çıkarırken YouTube'un kullanımını daha kolay ve daha eğlenceli hale getiriyor. Tasarımın üzerinde çalışmaya devam ediyoruz ancak deneyip neler düşündüğünüzü bize iletmeniz için sabırsızlanıyoruz!


Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak Youtube yeni tasarımı aktif edebilirsiniz.

Geçiş yapıldığında ilk dikkat çeken ayrıntılardan biri üst kısımda Mix'im, Mix - Pop Müzik ve diğer karışık videoların yer alıyor oluşu. Bunun haricinde sağ üstteki profil menüsü üzerinden önemli yeniliklerden biri olan "
Koyu Tema
" aktif hale getirilebiliyor.

#Youtube
#Youtube yeni tema
#2017 Youtube
7 yıl önce