|

Başhemşirenin kuşkulu ölümü

Kocaeli’deki özel bir hastanede başhemşire olarak görev yapan 28 yaşındaki Hatice Yeşil sahur yemeğini yedikten sonra yattığı yatağında ölü bulundu.

Yeni Şafak
04:00 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 22:42 - 6/07/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Uykuda ölümlere dün bir yenisi daha eklendi. Kocaeli'de 20 gün sonra dünyaevine girmeye hazırlanan başhemşire Hatice Yeşil evinde ölü bulundu. Hemşirenin ölüm nedenini otopsi ortaya çıkartacak. Körfez ilçesine bağlı Yarımca semtinde oturan ve Gölcük lçesindeki Özel Aile Konak Hastanesi'nde başhemşire olarak görev yapan 28 yaşındaki Hatice Yeşil, önceki gece ailesiyle birlikte sahur yaptıktan sonra odasına çekildi.



KALP MASAJI YETMEDİ


Sabah saatlerinde odaya giren ailesi, kızlarını hareketsiz halde halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Hatice Yeşil'in kalbinin durduğunu belirledi. Doktorlar, genç hemşireyi yaşama döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı. Ancak, tüm çabalara rağmen Hatice Yeşil kurtarılamadı. Yeşil'in cenazesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zayıflama hapı kullandığından şüphelenilen Hatice Yeşil'in kesin ölüm nedenini otopsi ortaya çıkartacak. Bir süre önce nişanlandığı öğrenilen başhemşire Hatice Yeşil'in 20 gün sonra da yapılacak düğünle dünyaevine girmeye hazırlandığı öğrenildi.


#Özel Aile Konak Hastanesi
#Hatice Yeşil
#Kocaeli
9 yıl önce