|

Son nefeste bıraktı

Bolu’da iki TIR’ın karıştığı trafik kazasında Salih Demir aracının içinde sıkıştı. Ekipler, sürücüyü kurtarmak için seferber oldu.Yardıma koşan bir meslektaşı da son nefesini verene kadar Demir'in elini bırakmadı

Yeni Şafak
04:00 - 1/07/2015 الأربعاء
Güncelleme: 23:40 - 30/06/2015 الثلاثاء
Yeni Şafak

Bolu'da bir TIR şoförü, kaza geçiren meslektaşının elini son nefesini verene kadar bırakmadı. Üzüçcü kaza, dün sabah saat 06.00 sıralarında TEM otoyolunun Bolu kesiminde meydana geldi. Ankara istikametine giden Salih Demir (26) yönetimindeki 63 LL 078 plakalı TIR, Çukurören köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden İbrahim Duman'ın kullandığı 01 BPH 40 plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR, önündeki aracı yaklaşık 20 metre sürükledikten sonra durabildi. Sürücü Salih Demir, hurdaya dönen aracın içinde mahsur kalırken, kazayı görenler hemen yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



ZAMANLA YARIŞTILAR AMA...


Ekipler, ağır yaralanan sürücüyü kurtarabilmek için adeta zamanla yarıştı. Araçlarını park eden bazı TIR sürücüleri de ekiplere yardımcı oldu. Bir TIR şoförü, bir yandan bağlanan serumu havada tutarken, diğer yandan elini bırakmadığı meslektaşına moral vermeye çalıştı. Ekipler, yaralı sürücüyü araçtan çıkartabilmek için yaklaşık 45 dakika uğraştı. Ancak çabalar yeterli olmadı. Salih Demir, tüm uğraşlara rağmen olay yerinde can verdi. Arkadaşına destek olmayan sürücü büyük üzüntü yaşadı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Demir'in cesedi, İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Diğer sücüsü İbrahim Duman, aracına arkadan çarpılması üzerine TIR'ı güçlükle kontrol edebildiğini, emniyet kemerinin takılı olması sayesinde kazadan yara almadan kurtulduğunu söyledi.


#Salih Demir
#tır kazası
#bolu
٪d سنوات قبل