|

Taksicilerin silahla şakalaşması kanlı bitti

İstanbul Maltepe'de taksici iki arkadaşın silahla şakalaşması kanlı bitti. Alkollü oldukları öne sürülen taksici arkadaşlardan biri elindeki silahla şakalaştığı arkadaşını kalbinden vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yeni Şafak ve
13:20 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 13:28 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak

Maltepe'deki dün sabaha karşı bir taksi durağında meydana gelen olayda, taksici Cavit Şahinkayası silahla bir arkadaşının şaka yapması sonucu kalbinden vurularak hayatını kaybetti.



İddiaya göre alkol aldıkları öne sürülen Cavit Şahinkayası ve E.D. silahla şakalaşmaya başladı. E.D.'ye ait olan ruhsatsız tabancanın ateş alması sonucu kalbinden yaralanan Cavit Şahinkayası olay yerinde hayatını kaybetti. Alkolün etkisiyle korkarak olay yerinden uzaklaşan E.D.'nin yakalanması için Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.



Polisi arayıp 'teslim olacağım' dedi


Durak sahibinden alınan bilgiye göre yaklaşık iki yıl önce kendisine ait 2 ticari taksi ile durakta çalışmaya başlayan E.D. olaydan sonra 155 polis ihbar hattını arayarak hafta içinde teslim olacağını söyledi.



Çeşitli suçlardan suç kaydı olduğu iddia edilen E.D.'nin gidebileceği adreslere baskın düzenleyen polis ekipleri sonuç alamadı. Aralarında husumet bulunmadığı ikiliden hayatını kaybeden Cavit Şahinkayası'nın cesedi incelenmek üzere adli tıp morguna gönderildi.



"Denetlemeleri arttıracağız"


Olayla ilgili araştırmalarını sürdüreceklerini belirten İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, "Bundan sonra taksi sahiplerinin ve taksi kullananların denetimi arttırılacak. Bir kişi için tüm taksicilerin lekelenmesini engellemek için çalışmalarımıza ve denetlemelerimize hız vereceğiz" dedi.



#Maltepe
#İstanbul
#Taksi
#Cinayet
7 yıl önce