|

Torbacılara operasyon

Balıkesir'de okul önlerinde uyuşturucu satışı yapan ve genç beyinleri zehirleyen bir şebeke çökertildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 10'u tutuklandı.

Yeni Şafak ve
14:33 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:35 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldığı bir ihbar üzerine il merkezi ve Susurluk ilçesinde çalışma başlattı. Bir uyuşturucu şebekesinin ortaokul ve lise önlerinde öğrencilere uyuşturucu sattığını tespit eden polis ekipleri torbacıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Polis ekipleri uyuşturucu satan torbacıların yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla geçtiğimiz hafta Balıkesir ve Bursa'da çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.



10 TORBACI TUTUKLANDI


Eş zamanlı yapılan baskınlarda okul önlerinde uyuşturucu sattığı belirlenen 11 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin baskın yapılan adreslerde gerçekleştiridiği aramalarda, satışa hazır halde 480 gram esrar, 25 ecstacy hap ve bir miktar bonzai ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



#Balıkesir Emniyet Müdürlüğü
#uyuşturucu
8 yıl önce