|

7. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı

Türkiye'nin en büyük kitap fuarları arasında gösterilen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 28 Ekim Cuma günü başlayacağı bildirildi.

Yeni Şafak
17:24 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:25 - 26/10/2016 Çarşamba
Diğer

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı yazılı açıklamada, 7. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın Cam Piramit'te açılacağını kaydetti. Fuarda her yıl ayrı bir temanın işlendiğini belirten Böcek, "Bu yıl 15 Temmuz yaşandı, zor günlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünden hareketle, bu yıl ki temamızı da 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' olarak belirledik." dedi.



Fuarda 350 yayın grubunun yer alacağını ve 96 fikir adamının katılacağını ifade eden Muhittin Böcek, şunları kaydetti:



"10 gün boyunca açık kalacak fuarda, söyleşi ve imza günleriyle yazarlarımızı okurlarımızla buluşturacağız. Hem de çocuklarımız indirimli kırtasiye ve kitaplarını alacaklar. Biz hep ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl 7'nci yılımıza giriyoruz. Bize bu süreçte destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Kitap fuarımızda ziyaretçi sayısı ile 4'üncü sırada olduğumuz söylendi. Bursa ile yarışıyoruz. Fuarımız ile ilgili bütün çalışmaları tamamladık. Hangi görüş ve düşüncede olursa olsun, bütün kitaplarımız fuarımızda olacak. İsteyen okurumuz istediği yazar ile görüşecek."



#Kitap Fuarı
#Antalya
#Konyaaltı Kitap Fuarı
7 yıl önce