|

A Spor canlı izle! Sivas Belediyespor Galatasaray maçı canlı yayın izle

Ziraat Türkiye Kupası ( ZTK ) 5. tur rövanş mücadelelerinde Galatasaray deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşıyor. Yıldızlarını Sivas’a götürmeyen sarı kırmızılı takımın maçı saat 19.30’da başlayacak. Maç ise A Spor’dan canlı izlenecek. İşte A Spor Sivas Belediyespor Galatasaray maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
14:23 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 14:28 - 12/12/2017 Salı
Diğer
A Spor canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Sivas Belediyespor Galatasaray maçını donmadan izleyebilirsiniz.
A Spor canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Sivas Belediyespor Galatasaray maçını donmadan izleyebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 5. tur rövanş mücadelelerinde Sivas Belediyespor Galatasaray’ı ağırlayacak. 5-1’in rövanşında Sivas Belediyespor Galatasaray ile karşılaşacak ve maç A Spor’dan canlı izlenecek. Saat 19.30’dan itibaren Sivas Belediyespor Galatasaray maçını donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

A Spor yayın akışı

07:00 Sabah Sporu

10:00 Maç Özetleri

11:00 Spor Ajansı

13:30 ANTALYASPOR – ORHANGAZİ BELEDİYESPOR | ZTK - canlı

15:30 BURSASPOR-ADANASPOR | ZTK - canlı

17:30 TRABZONSPOR-BB. ERZURUMSPOR| ZTK - canlı

19:30 SİVAS BELEDİYE SPOR-GALATASARAY | ZTK - canlı

21:30 Türkiye’nin Kupası | canlı

Galatasaray kafilesi Sivas’a geldi

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 5. turun rövanşında TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maç için Sivas’a geldi.

Saat 15.30’da İstanbul’dan Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Sivas’a hareket eden kafile 1.5 saat süren yolculuk sonrası kente iniş yaptı. Soğuk havaya rağmen taraftar Galatasaray kafilesini Nuri Demirağ Havalimanı’nda karşıladı. Havalimanında bulunan taraftarlar futbolculara forma imzalatarak fotoğraf çektirdi. Havalimanından Demir Grup Sivasspor takım otobüsü ile konaklayacağı otele gelen Galatasaray takımını otel önünde de taraftarlar karşıladı. Taraftarlar kaptan Selçuk İnan’a yoğun ilgi gösterdi.


Galatasaray’ın Sivas Belediyespor maçı kamp kadrosunda, Batuhan Şen, Eray İşcan, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Ryan Donk, Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Garry Rodrigues, Koray Günter, Recep Gül, Gökay Güney, Barış Zeren, Emirhan Civelek, Batuhan Tekin, Ali Ülgen, Celil Yüksel ve Sefa Özdemir yer aldı.

Sivas Belediyespor Galatasaray karşılaşması saat 19.30’da 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek.

CANLI ANLATIM
#Sivas Belediyespor
#A Spor
#Galatasaray
#Canlı izle
6 yıl önce
default-profile-img