|

A2 frekans bilgileri! A2 kanalı Digitürk ve Türksat’tan nasıl izlenir?

A2 frekans bilgilerini sizler için hazırladık. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının bir kısmı A2 kanalından canlı izlenecek. Henüz ayarlarını yapmamış olan vatandaşlar ise A2 frekans bilgilerini merak ediyor. Sizlere sunacağımız bilgiler ile A2 kanalını Digitürk ve Türksat üzerinden kolaylıkla izleyebileceksiniz. İşte A2 kanalının Digitürk ve Türksat frekans bilgileri.

Yeni Şafak
10:05 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 10:09 - 24/01/2017 Salı
Diğer
A2 frekans bilgileri
A2 frekans bilgileri

A2 frekans bilgileri resmen açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının bir kısmı A2 kanalından canlı izlenecek. Sizler de Digitürk ve Türksat üzerinden A2 kanalını canlı izleyebileceksiniz. Uydunuz üzerinden frekans bilgilerini manuel ya da otomatik olarak ayarlayabilir ve A2 kanalını canlı izleme şansına sahip olabilirsiniz.



A2 TV KANAL FREKANSI


A2 kanalını uydularına eklemek isteyen izleyicilerin, aşağıdaki frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.



TÜRKSAT 4A uydusunda,


Frekans: 12053 Mhz


Symbol Rate: 27500


FEC: 5/6


Pol: H ( Yatay)



A2 KANALINI NASIL İZLERİM?


Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni kanalı olan A2 kanalını televizyonunuzdan veya internet üzerinden izleyebilirsiniz. Televizyondan izlemek için yukarıdaki frekans bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır.



İnternetten canlı olarak izlemek için tıklayın



A2 TV DİGİTÜRK VE DİĞER PLATFORMLARDA KAÇ NUMARALI KANALDA OLACAK?


Digiturk'te 35 nolu kanalda yayın hayatına başlayacak olan A2, Teledünya'da 37 nolu kanal, Turkcell TV'de 29 nolu kanal, Tivibu'da ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşacak.









#A2 frekans
#A2 Türksat frekansı
#A2 Digitürk
7 yıl önce