|

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle-13 Aralık

Adana Demirspor Fenerbahçe maç özetini ve gollerini haberimizden bulabilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı 2-1'lik sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın sonucunu, geniş özetini, golleri ve notları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:39 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:50 - 13/12/2017 Çarşamba
AA
Adana Demirspor Fenerbahçe özet
Adana Demirspor Fenerbahçe özet
Adana Demirspor Fenerbahçe maç özeti
ve gollerini izlemek için hemen tıkla. Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta rövanş maçında
Adana Demirspor
sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı.
Fenerbahçe
'de genç oyuncuların da yer aldığı karşılaşmanın ilk yarısı 2-1'lik skor ile tamamlandı. Adana Demirspor Fenerbahçe
maç özeti
ni, golleri ve önemli dakikaları haberimizden takip edebilirsiniz.
Maçtan Dakikalar (İlk yarı)

2. dakikada Adana Demirspor’un gelişen atağında Atabey Çiçek’in ceza sahası dışından şutunda top üstten auta çıktı

7. dakikada rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına giren Aatıf’ın pasında topla buluşan Valbuena’nın şutunu kaleci Kurtuluş Yurt kurtardı.

21. dakika sol çaprazdan ceza sahasına giren Mendy’nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda Erten topu kurtardı.

24. dakikada Valbuena’nun pasında ceza sahası dışında topla buluşan Fernandao’nun sert şutunda top filelerle buluştu. 0-1

34. dakikada Erhan Kartal’ın ceza sahasına ortasında Mendy’nin kafa vuruşunda top kaleci Erten’in yanından ağlara gitti. 1-1

44. dakikada Valbuena’nın ortasında ceza sahası içinde Fernandao’nun şutunda top filelerle buluştu. 1-2

Adana Demirspor Fenerbahçe maçından bilgiler

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe karşılaşmaya, takımda az süre alan bazı oyuncular ve gençlerin de bulunduğu bir kadroyla çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçta kaleyi Erten Ersu'ya emanet ederken, savunmayı Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Luis Neto ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Fenerbahçe'de orta sahada Muhammed Samed Karakoç, Ozan Tufan, Oğuz Kağan Güçtekin ve Aatıf Chahechouhe yer aldı. Forvet arkasında Mathieu Valbuena'nın görev aldığı sarı-lacivertli takımın ileri ucunda ise Jose Fernandao bulundu.


Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde ise Volkan Demirel, Carlos Kameni, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Giuliano, Ahmethan Köse, Yiğithan Güveli, Serhat Kot ve De Souza yer aldı.

- Şehit ve gazi çocukları da maçı izledi

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Emanetiniz emanetimizdir" projesi kapsamında 8-12 yaş arası 26 şehit ve gazi çocuğu da maçı statta izledi.

Maça Adana Demirspor formaları giyerek gelen çocuklar, karşılaşmadan önce statta Fenerbahçeli futbolcularla buluştu. Futbolcular çocuklara forma hediye etti.


Şehit ve gazi çocukları, kendilerini tribüne çağıran Adana Demirsporlu taraftarlara "üçlü" çektirdi.

Taraftarlar, "Adana'nın kahraman çocukları hoş geldiniz.'', ''Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Çocuklardan bir kısmı Adana Demirsporlu futbolcularla ellerinde "Emanetiniz emanetimizdir" yazılı pankartla seremoniye çıktı. Diğer çocuklar da Fenerbahçeli futbolcuların ellerini tutarak seremonide yer aldı.

#Adana Demirspor
#Fenerbahçe
#Futbol
#Ziraat Türkiye Kupası
#Özet
6 yıl önce
default-profile-img