|

Adana'da fabrikadaki iş kazası - Adana Haber

Adana Haber: Sarıçam ilçesinde bir fabrikanın çatısında onarım yapmak için bindikleri vinç sepetinden düşen 6 işçiden birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 5'e yükseldi.

Yeni Şafak
12:13 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 12:14 - 21/07/2017 Cuma
AA
Adana'da fabrikada iş kazası meydana geldi.
Adana'da fabrikada iş kazası meydana geldi.

Adana Haber: Adana'nın Sarıçam ilçesinde vinç sepetinden düşen 6 işçiden biri daha hayatını kaybetti. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikanın çatısındaki onarım işi için bindikleri vinç sepetinden düşen 6 işçiden yaralı Halil Aslan da tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Yüreğir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Böylece kazada ölenlerin sayısı 5'e yükselmiş oldu.

Bu arada, işçilerin üzerlerinden kimlik çıkmaması nedeniyle çalışma arkadaşlarının beyanı doğrultusunda öldüğü açıklanan Cengiz Kutlam'ın kazadan yaralı kurtulduğu, yakınlarının teşhisi doğrultusunda hayatını kaybeden işçinin Latif Kaya olduğu belirlendi.

Yaralı Kutlam'ın Çukurova Dr. Askim Tüfekçi Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Dün, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikanın çatısındaki onarım işi için vinç sepetine bindirilen 6 işçi, henüz belirlenemeyen nedenle düşmüş, işçilerden Murat Gümüş ve Latif Kaya olay yerinde, Mustafa Gümüş ve Fehmi Kaya ise kaldırıldıklarını hastanelerde yaşamını yitirmişti.

Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında firma sahibi A.E, taşeron firma yetkilisi H.T. ile vinç operatörü U.P. gözaltına alınmıştı.

#Adana
#Adana Haber
7 yıl önce
default-profile-img