|

Adana'da ses bombası atıldı- Adana haber

Adana'da, Emniyet Müdürlüğü yakınlarındaki sokakta ses bombası patladı. Adana'daki ses bombalı saldırının detaylarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:47 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:16 - 20/10/2016 Perşembe
AA

Adana'da, Emniyet Müdürlüğü yakınlarındaki sokakta ses bombası patladı.



Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre saat 20.00 sıralarında motosiklet ile gelen yaşları 18 ile 20 arasında olduğu tahmin edilen 2 kişi, Adana Emniyet Müdürlüğü arka sokağında bulunan halı sahanın giriş kapısına el yapımı patlayıcı atıp kaçtı.



Patlayıcı zanlılar kaçarken büyük bir gürültüyle patladı. Vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler sokağı iki taraflı trafiğe kapatarak patlayıcı üzerinde inceleme başlattı. Polis bir taraftan da kaçan şahısların eşkalini alıp onları yakalamak için çalışma başlattı.



Patlama sırasında can ve mal kaybı olmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Adana'daki bıçakla yaralama davası


Adana'da eşini kıskançlık yüzünden birçok yerinden bıçaklayarak yaraladığı ileri sürelen sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.



Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Cüneyt Gizir (40) ile müşteki eşi Yonca Gizir (39) ve avukatları katıldı.



Gizir, son savunmasında, kıskançlık nedeniyle ayrı yaşadığı eşini yaraladığına çok pişman olduğunu söyledi.



Müşteki Yonca Gizir, eşini aldatmadığını dile getirdi. Gizir, sanıktan şikayetçi olduğunu belirtti.



Mahkeme heyeti, Cüneyt Gizir'i "resmi nikahlı eşe karşı kasten öldürme" suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Eylemin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle ceza önce 18 yıla, ardından da sanığın duruşmadaki iyi hali nedeniyle 15 yıla indirildi.



Cüneyt Gizir, 12 Ocak'ta işten gelen eşi Yonca Gizir'i, patronu ile gönül ilişkisi yaşadığı iddiasıyla sokakta bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.






#Adana
#Ses Bombası
7 yıl önce