|

Adıyaman'da okul, dernek ve vakfa kayyum atandı haberi

Adıyaman Haber - Adıyaman'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında kamu kurumlarındaki 18 kişi açığa alındı. Adıyaman'da, FETÖ/PDY ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakfa kayyum atandı.

Yeni Şafak
16:58 - 23/07/2016 Saturday
Güncelleme: 14:01 - 23/07/2016 Saturday
Diğer

Adıyaman Haber - Adıyaman'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında kamu kurumlarındaki 18 kişi açığa alındı. Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kamu kurum ve kuruluşlarında 18 kişi görevden uzaklaştırıldı. Soruşturmalar kapsamında Adıyaman Üniversitesinde 3 akademik personel, 3 idari personel, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Bölge Müdürlüğünde 6 mühendis, Müftülük bünyesinde 3 imam hatip, 2 müezzin ve Devlet Hava Meydanları İşletmesinde ise bir kişi görevinden uzaklaştırıldı.



Adıyaman'da, FETÖ/PDY ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakfa kayyum atandı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu belirlenerek kayyum atanan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıfta, polisler tarafından arama başlatıldı.





#Adıyaman
#FETÖ
#Adıyaman Haber
8 years ago