|

Akhisar Galatasaray maçı canlı izle - Akhisar Galatasaray Canlı skor bilgisi

Akhisar Galatasaray maçı canlı izleme sayfası burada. Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta karşılaşmaları tüm hızı ile devam ediyor. Lig'de bu akşam Akhisar Belediyespor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Akhisar Galtasaray maçını canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar buradaki bilgilerden faydalanabilirler. Mücadeleden en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini, maç analizini ve daha fazlasını buradan bulabilirsiniz. İşte Akhisar Galatasaray maçı canlı izleme ekranı ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
22:31 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer
Akhisar Galatasaray maçı canlı izle

mek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleden son haberleri, maçtan önemli dakikaları, maçın canlı skorunu ve canlı yayın izleme ekranını buradan görebilirsiniz. İşte Akhisar Belediyespor Galatasaray maçından tüm detaylar.



mek için tıkla





Akhisar Belediyespor, 1055 gündür Galatasaray'ı yenemiyor


Spor Toto Süper Lig'de ikinci hafta randevusunda yarın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, son 8 lig ve kupa maçında mağlup edemediği Galatasaray karşısında şanssızlığını kırmak istiyor.



Sarı kırmızılı ekip karşısında son galibiyetini 2013-2014 sezonunun 7'nci haftasında ev sahibi olduğu müsabakada 2-1'lik skorla elde eden Akhisar Belediyespor, 6 Ekim 2013'te yapılan bu karşılaşmadan sonra tam 1055 gündür Galatasaray'ı yenemiyor. Akhisar Belediyespor bu süreçte oynanan 8 maçın 7'sini kaybetti, 1'inden beraberlikle ayrıldı.



Saat 21.45'te başlayacak ve Hüseyin Göçek'in yöneteceği karşılaşma öncesi son çalışmayı bugün yapıp Manisa'da kampa girecek Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe'den gelen Serdar Kesimal sakatlığı, Mallorca'dan transfer edilen Sissoko ise antrenman eksiği nedeniyle forma giyemeyecek.



Galatasaray taraftarına Spil yönündeki kale arkasında 3500 kişilik yer ayıran yeşil siyahlı yönetim bilet fiyatlarını VIP tribünü 150, kapalı alt tribün 130, maraton 110, misafir tribünü ve kale arkası 100 TL olarak belirledi. İki takım arasında geçen sezon Manisa'da oynanan son maçı 2-1 G.Saray kazanmıştı.






Galatasaray ile Akhisar Belediyespor 9. randevuda


Galatasaray ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de yarın 9. kez karşı karşıya gelecek.



Ege temsilcisinin Süper Lig'e yükselmesiyle başlayan rekabette geride kalan 8 maçtan 7'sini Galatasaray, birini Akhisar Belediyespor kazandı.



Sarı-kırmızılıların 21 golüne, yeşil-siyahlılar 8 golle yanıt verdi.



Manisa'da yapılan 4 maçtan 3'ünü kazanıp, birini yitiren Galatasaray, deplasmanda 7 gol atıp, 4 gol yedi.



Galatasaray, 2012-2013 sezonunda İstanbul'da 3-0, Manisa'da 2-1'lik skorlarla galip geldi. 2013-2014 sezonunda Manisa'daki maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı, İstanbul'da sarı-kırmızılılar, rakibini 6-1 mağlup etti. 2014-2015'teki müsabakalarda gülen taraf, İstanbul'da 2-1, deplasmanda da 2-0'lık skorlarla Galatasaray oldu. Geçen sezonki maçlarda ise Galatasaray, evinde 3-2, deplasmanda da 2-1'lik skorlarla galip geldi.



Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçına hazır


Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.



Son çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştiren Ege temsilcisi, Manisa'da kampa girecek.



Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal ve kaleci Bora Körk'ün yanı sıra henüz kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarını sürdüren Abdoul Sissoko yarınki maçta forma giyemeyecek.



Akhisar Belediyespor-Galatasaray karşılaşması yarın saat 21.45'te Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.



Akhisar Galatasaray

maçı canlı izleme sayfası burada. Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta karşılaşmaları tüm hızı ile devam ediyor. Lig'de bu akşam Akhisar Belediyespor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Akhisar Galtasaray maçını canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar buradaki bilgilerden faydalanabilirler. Mücadeleden en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini, maç analizini ve daha fazlasını buradan bulabilirsiniz. İşte Akhisar Galatasaray maçı canlı izleme ekranı ve son gelişmeler.


#Akhisar Belediyespor
#Galatasaray
#Canlı maç izle
#Spor Toto Süper Lig
8 yıl önce