|

Genç görünen ünlü yıldız pasaport kontrolünde polisi ikna edemedi

Ukrayna'daki Rock grubu Lama'nın solisti Natalia Dzenkiv, Türkiye'de ilginç bir olay yaşadı. Normalde 41 yaşında olan fakat çok genç görünen Dzenkiv, pasaport kontrolü sırasında polisler tarafından sorgu odasına götürüldü. Sanatçının sahte pasaport kullandığını düşünen polisler, hayranları Dzenkiv'den imza isteyince ikna oldu.

Yeni Şafak
12:08 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 12:18 - 22/09/2017 Cuma
Diğer
Polisler, hayranları Dzenkiv'den imza isteyince ikna oldu.
Polisler, hayranları Dzenkiv'den imza isteyince ikna oldu.

41 yaşında olmasına rağmen genç gösteren Ukraynalı şarkıcı Lama Dzenkiv, Türkiye’de başından geçen ilginç bir olayı anlattı.

Türkiye’ye geldiği bir dönemde ülkeden çıkış yaparken havaalanında pasaport kontrolü sırasında kendisinden şüphelenildiğini söyleyen Dzenkiv, “Beni sorgu orasına aldılar ve birçok soru sordular” dedi.

Fakat gerçeği öğrendiğinde Dzenkiv çok şaşırdığını ifade etti. Dzenkiv, “Sorgu odasına alınma sebebimi öğrenince gülmeye başladım. Polisler benim başkasının pasaportunu kullandığımı düşünmüş. En az 20 yaş genç gösterdiğim için şaşırmışlar” dedi.

Hayranları imza isteyince polisler ikna oldu

Daily Star'ın haberine göre, Dzenkiv, havaalanında bazı hayranlarının kendisinden imza istemesi ve selfie çekmeleri üzerine polislerin ikna olduğunu ifade etti. Dzenkiv’in bir hayranı, 41 yaşında hala genç gözükmesinin sebebi olarak meyve ve sebze ağırlıklı bir beslenme alışkanlığı olduğunu ve dolayısıyla sağlıklı beslenmesini gösterdi.

#Ukrayna
#Natalia Dzenkiv
7 yıl önce