|

Haliç'e nazır bir ömür 'evet' dediler

00:00 - 13/06/2010 Pazar
Güncelleme: 01:20 - 13/06/2010 Pazar
Yeni Şafak
Haliç'e nazır bir ömür 'evet' dediler
Haliç'e nazır bir ömür 'evet' dediler

Albayrak Holding İnşaat Grup Başkanı İbrahim Karaca'nın kızı Ayşe Nur Karaca (Ayyıldız) ile Saygı Hastanesi'nin sahibi Dr. Ahmet Ayyıldız'ın oğlu Semih Emre Ayyıldız, dün Haliç Sütlüce Kongre Merkezi'nde muhteşem bir törenle dünya evine girdi. İş, siyaset ve medya dünyasından da saygın isimlerin katıldığı törende nikahı Sultanbeyli Belediyesi Başkanvekili Necdet Dursun kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise YeniŞafak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Albayrak, Yargıtay Üyesi İsmail Rüştü Cirit, Adalet Bakanlığı Müşteşarı Ahmet Kahraman ve Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Nuri Gökalp yaptı.

CÜZDAN GELİNE VERİLDİ

Basına kapalı gerçekleştirilen düğün törenine Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat, YeniŞafak Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Ziya Gökalp, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu katılırken damadın babası İbrahim Karaca ve gelinin babası Dr. Ahmet Ayyıldız, misafirleri tek tek kapıda karşıladı.

Törende mutluluğu gözlerinden okunan çift, nikahı kıyan Necdet Dursun'un sorusu üzerine 'evet' diyerek dünyalarını birleştirdi. Nikahtan sonra evlilik cüzdanı geline verildi.


14 yıl önce
default-profile-img