|

Herkese bedava Kur'an hatim CD'si

00:00 - 29/01/2010 Cuma
Güncelleme: 09:51 - 29/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Herkese bedava Kur'an hatim CD'si
Herkese bedava Kur'an hatim CD'si

Her Kese Her Eve Bedava BÜYÜK DUA HAZİNESİ Ve MP3 KUR'AN-I KERİM HATİM CD Sİ


diniurunler.com dan yine mufteşem bir hizmet daha Tamamı 304 sayfadan oluşan 1. Hamur kağıda pürüzsüz baskılı BÜYÜK DÜA HAZİNESİ ve Yrd.Doç.Dr.Fatih ÇOLLAK hoca efendinin okuduğu Kur'an_ı Kerim Mp3 Cd si BEDAVA Sadece 7 TL kargo Ücretini ödeyen herkese bu harika set hediye.


diniurunler.com daha öncede yapmış olduğu bu tür hizmet kampanyalarında binlerce kişiye ve binlerce eve Kur'an Öğretmeni kitabı ve VCD seti hediye etmiş, çok olumlu tepkiler almıştır.


Bu kitabı bir kaynak eser olsun diye, elimizden geldiği kadar titiz bir çalışmayla hazırladık. Özellikle duaların orjinal metinlerini titizlikle ve özenle yazdık. Orjinalini okuma imkanı olmayanlar için ,türkçe olarak okunuşlarını yine özenle yazdık.


Okuduğu duaların anlamını merak edenlerle, sadece Türkçe dua etmek isteyenler için bu duaların her birinin anlamlarını yazdık. Yaptığımız duanın ne anlama geldiğini ve Allahu tealadan neyi istediğimizi bilmemiz gerekir diye bunları özenle hazırladık.


Burada her duanın önce orjinal metnini, sonra okunuşunu Türkçe harflerle yazıp, son olarakta bunların ne anlama geldiğini yazdık.


Hangi maksatla dua edilecekse o konu ile ilgili duayı kolayca kitabımızda bulabilmeniz için konuları alfabetik sıraya göre dizdik. Böylece aranan dua daha kolay bulunabilecektir.


Yine bu dua kitabını okurken daha zengin hale getirmek ve duaları okurken dini bilgilerimizi de artırmak amacıyla bir takım önemli konularda derlediğimiz notları istifadenize sunduk.


Allahu tealadan isteğimiz, bu kitabı faydalı kılması, okuyanların dualarını kabul etmesi, ölmüşlerine rahmet eylemesi ve hesap gününde amel defterimizde salih bir amel eylemesidir... Amin


Bu kitabı ve Kur'an-ı Kerim Hatim Mp3 cd sini Bedava almak için yapmanız gereken www.diniurunler.com adresine girerek Büyük Dua Hazinesi üye formunu eksiksiz olarak doldurmak. Kapınıza kadar gönderiliyor sadece kapınıza bu hediyeyi teslim etmeye gelen kargo görevlisine sadece 7 TL ulaşım ücretini vermeniz yeterli olacaktır.


Hayırlara vesile olması dileğiyle
katkılarıyla

ADVERTORIAL

14 yıl önce