|

İbrahim Tatlıses DHA'ya açtı ağzını yumdu gözünü

İbrahim Tatlıses ve sanatçının eski çalışanı Murat Özey'in borç nedeniyle karakolluk olduklarını yazan Doğan Haber Ajansı, Tatlıses'i kızdırdı. Sanatçı, çalışanıyla aralarında hiçbir alacak kalmadığını resmi belgeler ile açıklayarak, DHA için "Sizinle hukuk önünde sonuna kadar mücadele edeceğimi bu alçakça iftiralara, hakaretlere ve tehditlere aracılık etmenizin hesabını mahkeme önünde soracağımı bilmenizi isterim" dedi.

Yeni Şafak
11:21 - 20/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:44 - 20/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​İbrahim Tatlıses DHA'ya açtı ağzını yumdu gözünü.
​İbrahim Tatlıses DHA'ya açtı ağzını yumdu gözünü.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çalışanı Murat Özey'e borcu olduğunu ve bu nedenle karakolluk olduklarını yazan Doğan Haber Ajansı'na tepki gösterdi. Murat Özey'in kendisinden hiçbir alacağı kalmadığını açıklayan Tatlıses, "Hakkımda yaptığınız haberin ve yayınladığınız videonun konu mankeni olan şahsın; şahsımdan ve şirketlerimden bir kuruş bile alacağı olmadığına dair 2014 yılına ait ibranameyi aşağıda sunuyorum" ifadelerini kullandı. Haberi yapanlar ile hukuk önünde mücadele vereceğini söyleyen Tatlıses şunları söyledi:

"Haberinizde belirttiğiniz karakol evrakları içinde bulunan bu belgeyi görmezden gelip; sırf İbrahim Tatlıses ismine zarar verebilmek için, bir meczubu haberleştirmek, üstelik haneye tecavüzde bulunan beni tehdit eden bu kişiyi video çekip mağdurmuş gibi göstermeye çalışmak ve bana her türlü izandan uzak hakaret ve tehditler savurmasına aracılık etmek DHA'ya yakışmadı. Yaptığınız habercilik olmadığı gibi ahlaki ve vicdani de değildir.bu yapılan karalama kampanyasıdır, tetikçiliktir.

'Haberciliğinizi tanımıyorum'

Sizin haberciliğiniz ve haber anlayışınız bu ise ben sizi tanımıyorum. Sizinle hukuk önünde sonuna kadar mücadele edeceğimi bu alçakça iftiralara, hakaretlere ve tehditlere aracılık etmenizin hesabını mahkeme önünde soracağımı bilmenizi isterim! Benim hukuk önünde veremeyeceğim hesabım yoktur, en zor şartlarda bile herkesin hakkına hukukuna riayet ettim ediyorum. Bu bir zafiyet değil Hakk'a olan inançtır.Ancak kimseye de ahlaksızca saldırma, iftira atma, hakaret, tehdit etme fırsatı vermeyeceğimi, bu saldırılara boyun eğmeyeceğimi, tüm kamuoyunun ve sevenlerimin bilmesini isterim."

İşte Tatlıses'in o paylaşımı:

#İbrahim Tatlıses
#DHA
7 yıl önce