|

Kısıklı'da vatandaşlara Osmanlı saray kadayıfı ikram edilecek

Darbe girişiminin başladığı günden bu yana on binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'yı boş bırakmıyor. Buradaki halka, yardımsever kişiler tarafından güç ve moral olsun diye içecek-yiyecek de dağıtılıyor. Bu akşam da Kısıklı'da demokrasi nöbeti tutanlara, Osmanlı Saray Kadayıfı tarafından tatlı ikramı yapılacak.

Yeni Şafak
16:39 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:21 - 20/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

FETÖ üyesi askerin giriştiği darbe girişimi milyonların sokağa dökülmesiyle engellendi. İhanet şebekesinin kullandığı askeri araçları vatandaşlar yollarda durdurdu. 7'den 70'e herkes tankların önüne geçip cuntacıların geçişine izin vermedi. 80 milyon kader birliği yapıp ülkeye sahip çıktı.



Darbe girişiminin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen, vatandaşlar halen gece gündüz demeden büyük caddelere, meydanlarda demokrasi nöbetine devam ediyor. Halkın akın ettiği kritik yerlerden biri de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı.



15 Temmuz akşamı, darbe girişimini duyan vatandaşlar Kısıklı'ya akın etti. Saatler içinde kalabalık on binlere ulaştı. 5 gün boyunca sanatçı ve siyasetçilerin de nöbete katıldığı meydanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.



Kadayıf dağıtılacak


Vatandaşların ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi için nöbet tutarken, bazı kişiler evlerinden getirdikleri yemek yapıp getiriyor, vatandaşlara dağıtıyor. Bugün de akşam saatlerinde, Kısıklı'da bekleyen vatandaşlara Osmanlı Saray Kadayıfı tarafından tatlı ikramı yapılacak.



Osmanlı Saray Kadayıfı'nın sosyal medya hesabından da "Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için nöbete devam inşallah" mesajı paylaşıldı.













#Darbe
#Kısıklı
#Osmanlı Saray Kadayıfı
8 yıl önce