|

'Röportaja gittim oyuncu oldum'

Türk sunucu, senarist, yönetmen ve oyuncu Şoray Uzun, 'Gazetecilik' mezunu olduğunu ve yıllar önce çalıştığı gazete tarafından gönderildiği bir röportaj sırasında oyunculuk teklifi aldığını söyledi. "Aldığım maaştan daha yüksek bir teklif gelince, kendimi tiyatro sahnesinde buldum" diyen Uzun, geçici bir deneyim olarak başladığı işin mesleği haline geldiğini anlattı.

Yeni Şafak
10:43 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:05 - 27/02/2017 Pazartesi
Diğer
Şoray Uzun, 'Seksenler' dizisinde rol alıyor.
Şoray Uzun, 'Seksenler' dizisinde rol alıyor.

Seksenler dizisinin Ahmet'i olarak izlediğimiz

Şoray Uzun

, bugüne kadar birçok film ve dizide rol aldı. Sunucu olarak da sevenlerinin karşısına çıkan Şoray Uzun, oyunculuk serüvenine nasıl başladığını anlattı.



'Gazetecilik' mezunu olan Şoray Uzun, yıllar önce bir gazetede işe girdiğini ve röportaj yapmak için gittiği yerde oyunculuk teklifi aldığını söyledi. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; "Orada aldığım maaştan daha yüksek bir teklif gelince, o dönem gelir anlamında daha iyi olacağını gördüm. Kendimi tiyatro sahnesinde buldum. Geçici bir deneyim dedim ama kalıcı oldu" ifadelerini kullanan Uzun, çocukluk hayalinin oyunculuk olmadığını söylese de 'Mutluyum' diye konuştu.



'Recep İvedik güldürüyor'


'Recep İvedik 5' ile ilgili konuşan Şoray Uzun, filmin başarısını tebrik ederek, "Gişe ve kalitesini konuşmak bize düşmez. Eser sahibinin çok izlendiği için özür dilemesine gerek yok. Seyirci izliyorsa sıkıntı yok. Demek ki başarmışlar. Zaten içinde bulunduğumuz dönemde de ciddi anlamda birliğe ihtiyacımız var. Gülmeye ihtiyacımız var Recep İvedik'te güldürüyor" ifadelerini kullandı.

#Şoray Uzun
#Recep İvedik 5
#Recep İvedik
7 yıl önce