|

Tepki çeken 240 liralık hamburger için işletmecisinden yanıt

Tatil beldesi Çeşme Alaçatı'da 240 liralık değeriyle menüde yer alan tek bir hamburger vatandaşların dikkatini çekiyor. Tepkilere de yol açan hamburger için işletme sahibi açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
16:22 - 23/07/2017 Sunday
Güncelleme: 16:32 - 23/07/2017 Sunday
IHA
Hamburger, özel pişirme aşamasından geçiyor ve patates kızartması ile servis ediliyor.
Hamburger, özel pişirme aşamasından geçiyor ve patates kızartması ile servis ediliyor.

Çeşme Alaçatı'da tek bir hamburgerin fiyatını duyanlar şaşkınlık yaşıyor. Yurt dışından getirilen zengin içeriği sebebiyle fiyatın tavan yaptığı işletmede, özel yapım hamburger 240 TL'ye satılıyor. Türkiye'nin en pahalı hamburgerini satışa sunan işletme sahibi Fatih Alkan, hamburgerin ekmeği dışındaki tüm iç malzemelerinin yurt dışından getirildiğini belirtti.

Vatandaşların tepkisine de yol açan hamburgerin sahibinden açıklama geldi.

Pahalı olmasının sebebinin ise zengin içeriği olduğunu kaydeden Alkan, "Istakozu yurt dışında ithal ediyoruz. Bir kiloluk ıstakozun içinden elde edilen 250 gram etin tamamını burgerin içinde kullanıyoruz" dedi.

Hamburgerin fiyatını görenlerin şaşkınlık yaşadığını ve hemen sorduklarını ifade eden Alkan, "Tabii ki müşterilerimiz 240 lirayı görünce şaşırıyor. Çok merak eden olursa hatta biz ikram ediyoruz. İlla bu rakamı ödemesine gerek yok. Herkesin ulaşabileceği bir şey olması lazım. İçindeki malzemeyi izah edince kanaat getirip, 'Bu fiyat buna uygun' diyorlar. Talep çok iyi, insanlar bunu denemek istiyor. Tabi ki her gün yenecek bir ürün değil. Özellikle yurt dışına giden, Yunanistan'a giden kişiler buraya gelip çok beğendiklerini söylüyorlar" ifadelerini kullandı.


#Hamburger
#Çeşme
7 years ago