|

Ünlü sanatçı kansere yakalandı

Türk müziğinin önemli sanatçılarından Fatih Erkoç'un lenfoma kanserine yakalandığı açıklandı.

Yeni Şafak
15:03 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:29 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'dan Fatih Erkoç hayranlarına üzücü bir haber geldi. Akay, Twitter adresinden, Erkoç'un Lenfoma kanserine yakalandığını açıkladı ve sevenlerinden dua istedi.



6 ay kemoterapi görecek


Onur Akay, “Usta sanatçımız Fatih Erkoç, Lenfoma kanserine yakalandı. Erkoç, şu anda kemoterapi görüyor ve 6 ay devam edecek. Masörü, sırtınızda bir şişlik var deyince hastaneye gitmiş ve Lenfoma başlangıcı demişler. Yeri doldurulamayacak sanatçımızın, tüm sevenlerinden dua istiyor ve acil şifalar diliyorum." dedi.




Masajda farketti


Programda konuşan Fatih Erkoç, hastalığı nasıl fark ettiğini anlattı:



"Hastalığımı öğrenmem biraz şans ederi oldu, pek bir şey hissetmiyordum, kötü bir şey yoktu vücudumda. Antalya'da bir otele gidip hafta sonları program yapıyordum. Orada masaj yapan Filiz Hanım 'Sırtınızda bir şişlik var' deyince Antalya dönüşü ultrason ve tomografi çektirdim, hastanede parça alıp baktılar. 'Lenfoma başlangıcı' dediler. Doktoruma göre iyileşme şansı olan bir hastalıkmış, kemoterapi almaya başladım. Moralim yüksek, pek takılmıyorum, 6 ay kemoterapi devam edecek. Şimdilik Bodrumda sahne çalışmalarım devam ediyor, kendimi iyi hissediyorum" dedi.




#Fatih Erkoç
#Lenfoma
#Onur Akay
8 yıl önce