|

Ünsal: Gerçek bir Erdoğan hayranıyım

Sanatçı Niran Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Ünsal, "Ben gerçek bir Erdoğan hayranıyım. Sadece Cumhurbaşkanımızın söylemlerini vücut dilini takip edeceğim dedim. O bana doğru yolu buldurdu" dedi.

Yeni Şafak
13:03 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:10 - 1/07/2015 Çarşamba
Diğer

Tesettüre girdikten sonra bütün dikkatleri üzerine çeken Ünsal, Ülke Tv'de katıldığı bir programda başlattığı 'Müzik için, sanat için soyunma' hareketini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı sivil hareketi desteklediğini söyleyen ünlü sanatçı, “gerçek bir Erdoğan hayranıyım” dedi. Niran Ünsal, Erdoğan sevgisini şu sözlerle anlattı:



“Başlatmış olduğum sivil harekete Sayın Cumhurbaşkanımız da çok destek verdi. CHP ve MHP de bana destek verebilirdi. Niye vermediler? Erdoğan beni davet ettiğinde bu hareketle ilgili her şeyi anlattım kendisine. Ben gerçek bir Erdoğan hayranıyım. Medya, inanılmaz bir Erdoğan kini ve nefreti pompalıyor insanlara. Biraz tarafsız bakmak istiyorum. Müzisyenim, kadınım, anneyim etkileniyorum. O kadar çok üstünüze geliyorlar ki, karşınızdaki de bir insan neticede. Buradan başka bir şey söyleniyor, buradan başka bir şey söyleniyor, artık doğru ne onu bulmak istiyorum. Ve sadece Cumhurbaşkanımızın söylemlerini vücut dilini takip edeceğim dedim. O bana doğru yolu buldurdu…”



"Takım tutar gibi parti tutuyoruz"


Türkiye'de büyük bir kesimin siyasete bakış açısını takım taraftarlığına benzeten Ünsal, “Maalesef bizim ülkemizde takım tutar gibi parti tutuluyor. Biraz mantıklı olmalıyız. Özgür irademizle kararlar vermeliyiz. AK Parti her şeyden önce paralel bir yapıyla uğraşıyor. Terör olaylarıyla uğraşıyor. Bu ülkeye refahı getiren parti AK Parti'dir” dedi.



"Çin'den aldığımız çakmaklara lanet olsun"


Doğu Türkistan'da yaşanan vahşete de dikkat çeken ünlü sanatçı şu değerlendirmeleri yaptı; “Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Ne için? Oruç tuttukları için. O Çin'den aldığımız 1 liralık çakmaklara bile lanet olsun. Allah kahretsin! Bunu yürekten ve dolu dolu söylüyorum. Anne, çocuk, genç, yaşlı herkesi katlediyorlar. Versinler o zaman Müslüman kardeşlerimizi bize. Bir gün tekrar savaş çıkacaksa, bu savaş dinler arası bir savaş olacak.”





#niran ünsal
#niran ünsal erdoğan
#ülke tv
9 yıl önce