|

'Yalaka' diyenlere fotoğraflı cevap

Şarkıcı Alişan kendisine "saray yalakası" diyerek eleştirenlere sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 1999 yılında tutukluluk döneminde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak ateş püskürdü.

Yeni Şafak
12:17 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 15:43 - 22/07/2016 Cuma
Diğer

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından pek çok şarkıcı ve sanatçının girişime karşı durmaması vatandaşları rahatsız etti. Halk, Başkomutan Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda davetine katılan sanatçıları sokağa çağırdı. Sanatçı Alişan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiği için yalaka ilan ettikleri takipçilerine cevap olarak bir fotoğraf paylaştı.



  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la onun tutukluluk günlerinde çekilmiş bir kareyi paylaşan Alişan, altına şunları yazdı;
  • “Yalakalık yapıyosun, saray yalakası,Tayyip Erdoğan yalakası diyenlere bu fotoğrafla cevap vermek istiyorum. Gezi olayları sırasında atmıştım ve açıklama yapmıştım ama hala salak salak yazanlara birkez daha söylüyorum. Bu fotoğraf sene 1999 yılında Pınarhisar Cezaevi ziyaretinde çekildi. Ve o zamanlar bırakın siyaseti özgürlüğü elinden alınmış bir abim olarak kötü gününde yanında olmaya gittim. Bugün daha büyük bir kumpasla, hainlikle karşı karşıya Cumhurbaşkanı'm ve ben tabiki yanında olacağım. Olmaya da devam edeceğim Allah'ın izniyle.. Ne devletimizi ne de Cumhurbaşkanı'mızı hainlere yedirtmeyeceğiz."




#Alişan
#Sanatçı
#Recep Tayyip Erdogan
8 yıl önce