|

Alanyaspor Beşiktaş ilk 11'ler

Alanyaspor Beşiktaş ilk 11'lerini haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor. Karşılaşmaya dakikalar kala takımların ilk 11'leri açıklandı. İşte Alanyaspor Beşiktaş maçından son gelişmeler.

Yeni Şafak
18:39 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 19:05 - 23/01/2017 Pazartesi
Diğer

Alanyaspor Beşiktaş ilk 11'leri belli oldu. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 18. hafta kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Mücadelenin başlamasına kısa bir süre kala iki takımın da ilk 11'leri açıklandı. Teknik direktörlerin sahaya süreceği ilk 11'leri ve maçtan tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.



Takımların ilk 11'leri



Alanyaspor:

Zlamal, Cenk, Garcia, Fofana, Berkay, Taha, Aissati, Emre, Landel, Guerrier, Vagner Love




Beşiktaş:

Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk







Beşiktaş'ta 2 eksik


Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Caner Erkin dışında eksik bulunmuyor. Alanya'da ise Omeruo, Candeias, Deniz, Sackey, Sulley, N'Sakala ve Gassama yok. Akdeniz ekibinin en büyük kozu Vagner Love olacak.



Beşiktaş, seriyi sürdürme peşinde


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un karşısına çıkacak.



Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma saat 20.00'de Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.



Ligin geride kalan 17 haftasında topladığı 38 puanla zirve iddiasını sürdüren siyah-beyazlı takım, son 2 haftada yakaladığı galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. 15. haftada Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş, sonraki 2 maçta Gaziantepspor'u 1-0 ve Osmanlıspor'u 2-0 yendi.





- Savunması formda


Siyah-beyazlı takım, son haftalarda başarılı savunmasıyla dikkati çekiyor.



Resmi maçlardaki son golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'a 1-1 berabere kalarak alan Beşiktaş, ardından yaptığı 4 maçta kalesini gole kapadı. Siyah-beyazlı ekip, lig ve kupadaki ikişer maçta gol yemedi.



- Hücumdaki güç Cenk Tosun ile Talisca


Beşiktaş'ın hücumdaki en önemli oyuncuları yine Cenk Tosun ile Anderson Talisca olacak.



Sakatlığının ardından görev aldığı iki resmi maçta da gol atmayı başaran Talisca ile ligdeki son 4 karşılaşmada 4 gol bulan Cenk, Aytemiz Alanyasporkarşısında da takımlarının galibiyeti için gol arayacak.



- Hutchinson, kart sınırında


Beşiktaş'ın önemli oyuncularından Atiba Hutchinson, sarı kart sınırında görevini yapmaya devam ediyor.



Orta sahada savunmaya dönük başarılı oyunuyla dikkati çeken tecrübeli oyuncu, gördüğü 3 sarı kartla sınırda bulunuyor. Hutchinson, yarınki karşılaşmada kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 19. haftadaki Atiker Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.



#Aytemiz Alanyaspor
#Beşiktaş
#ilk 11'ler
#Spor Toto Süper Lig
7 yıl önce
default-profile-img