|

Alanyaspor Beşiktaş Özet-Kartal liderliğe kondu!

Alanyaspor Beşiktaş Özet ve golleri izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'in 18. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Beşiktaş mücadeleden 4-1'lik net bir skor ile galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Bu mücadelenin geniş özetini, gollerini ve maçtan önemli dakikaları sayfamızdan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:12 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:25 - 23/01/2017 Pazartesi
Diğer

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş özeti izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Spor Toto Süper Ligin 18inci hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyasporu 4-1 yendi. Ligde üst üste 3 maçını da kazanan Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.



izlemek için tıkla



Aytemiz Alanyaspor sahaya Türk Hava Kurumunun 92nci kuruluşunu kutlayan pankartla çıkarken, Beşiktaşlı futbolcuların tuttuğu parkından üzerinde Hayatına sahip çık yazdı.



Maçtan önce hayatını kaybeden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.





Maçtan önemli dakikalar


6ncı dakikada, Aytemiz Alanyaspor kontratağında, sağ kanatta topla buluşan Vagner Love, ceza alanına girdikten sonra çaprazdan yerden şut çekti. Ancak kaleye paralel giden top auta çıktı.



13üncü dakikada, orta alandan atılan topu sağ kanatta kontrol eden Quaresma, sağdan ceza alanına ortaladı. Kale önünde topa yükselen Cenk Tosunun kafa vuruşu kaleci Zlamanın sağından ağlarla buluştu: 0-1.



26ncı dakikada, Atibanın pas hatasıyla Beşiktaş yarı alanında topu önünde bulan Efecan, ara pasıyla topu Vagner Lovea aktardı. Ceza sahası içi sol çaprazında kaleci Fabricio Agostoyu geçen Vagner Love, yerden şutunu çekti. Ancak savunmada Tosic kaleye giden şutu son anda uzaklaştırmayı başardı.



32nci dakikada, siyah-beyazlı takım ikinci golü buldu ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sağ kanatta topla buluşan Quaresma meşin yuvarlağı arka direğe gönderdi. Bu noktada topa kafa vuran Babel, topu ağlara göndermeyi başardı, ancak yardımcı hakem, Babelin golden önceki pozisyonunu ofsayt olarak değerlendirdi.





39uncu dakikada, ani gelişen Beşiktaş atağında Aytemiz Alanyaspor yarı alanında topu önüne alan Tolgay, ara pasla meşin yuvarlağı Babel ile buluşturdu. Babel, ceza sahası çizgisi üzerinde sol çaprazda önce kaleci Zlamalı, ardından iki savunma oyuncusunu ekarte ederek topu sağ ayağıyla boş kaleye gönderdi: 0-2. İlk yarı Beşiktaşın 2-0lık üstünlüğü ile kapandı.



48inci dakikada, Beşiktaş sağ kanattan Quaresma ile köşe atışı kullandı. Bu futbolcunun ön direğe ortasında Garcia topu uzaklaştırmak isterken, meşin yuvarlağa eliyle müdahale etti. Hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Quaresma, kaleci Zlamalın sağından topu ağlarla buluşturdu: 0-3.



54üncü dakikada, Vagner Loveın pasıyla topla buluşan Guerrier kaleci Fabricio ile karşı karşıya kaldı. Guerrier, ceza alanı içerisinde sol çaprazda Fabriciodan sıyrılmak isterken kendini yerde buldu. Hakem Alper Ulusoy maçta ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Vagner Loveın sağ ayağıyla çektiği şut kalecinin solundan ağlarla buluştu: 1-3.



73üncü dakikada, Beşiktaş Quaresma ile köşe atışı kullandı. Kale önüne yapılan ortaya kafa vuran Marcelonun topu dördüncü kez Aytemiz Alanyaspor ağlarına gitti: 1-4.



Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçı Beşiktaş 4-1 kazanarak, 19uncu haftaya 41 puanla lider olarak girdi.

#Aytemiz Alanyaspor
#Beşiktaş
#Özet
#Maç özeti ve golleri
#Spor Toto Süper Lig
#18. hafta
7 yıl önce