|

Alanyaspor Bursaspor maçı canlı izle! Alanya Bursa canlı takip et!

Alanyaspor Bursaspor maçı canlı izlemek ve takip etmek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’de Alanyaspor kendi evinde Bursaspor ile karşılaşıyor. İşte canlı takip etme bilgileri…

Yeni Şafak
15:30 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:33 - 22/10/2016 Cumartesi
Diğer

Alanyaspor Bursaspor maçı canlı anlatımla yenisafak.com üzerinde! Sizlere sunacağımız uygulama ile 3D simülasyonla Alanyaspor Bursaspor maçını canlı takip edebileceksiniz.







Alanyaspor Bursaspor canlı anlatım




Bursaspor, Alanyaspor'a konuk oluyor

Bursaspor, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.


Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftasında topladığı 13 puanla 4. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, 8. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak olan mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak.


Bursaspor'da 6 isim Alanya'ya götürülmedi


İki ekip yarınki mücadelede Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek. Konuk ekip Bursaspor'da sakatlıkları geçmeyen Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Furkan Özçal, Emre Taşdemir ve Sane'nin yanı sıra, teknik heyet tarafından performansları yetersiz bulunan Sercan Yıldırım ile Tomas Necid, Alanyaspor maçı kafilesinde yer almadı.


Düdük Hüseyin Göçek'te


Yarın Alanya Oba Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.




Bursaspor'da Batalla kadroya alınmadı

Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, Arjantinli oyuncu Batalla'nın yanı sıra Sercan Yıldırım ve Tomas Necid, kadroya alınmadı.


Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Bugün öğle saatlerinde THY'e ait özel uçakla Yenişehir Havaalanı'ndan Alanya'ya gidecek olan Bursaspor kafilesinde sakatlıkları geçmeyen Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Furkan Özçal, Emre Taşdemir ve Sane'nin yanı sıra, golcü oyuncular Sercan Yıldırım ile Tomas Necid yer almadı.


Batalla riske edilmeyecek


Osmanlıspor karşılaşmasında sol kasığına darbe aldığı için ağrıları artan ve antrenmanlarda takımdan ayrı olarak çalışan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'nın çekilen MR'ında sol kasığında 1. derece yırtık tespit edildiği öğrenildi. Yıldız ismin tedaviye karşılık vermesine rağmen ağrıları sebebiyle yarınki mücadelede riske edilmek istenmediği için kadroya alınmadığı bildirildi.



#Bursaspor
#Antalyaspor
#Canlı izle
8 yıl önce