|

Beylikdüzü'ndeki fabrika yangını okulu tatil ettirdi

İstanbul Beylikdüzü'nde bir tekstil fabrikasının kumaş deposunda çıkan yangın, iki saatlik söndürme çalışması sonrası kontrol altına alındı. Öte yandan fabrikanın karşısında bulunan bir okuldaki öğrencilerin yoğun dumandan etkilenmemesi için eğitime bir günlük ara verildi.

Yeni Şafak
12:28 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:54 - 25/10/2017 Çarşamba
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu.

Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi Deniz Aktaş Caddesi'nde bir tekstil fabrikasının 3. katındaki kumaş deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkması üzerine itfaiyeye haber verildi.

Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, yangın çıkan fabrikanın çevresinde önlem aldı. Güvenlik şeridi çekilerek yayaların ve araçların bölgeye girişi engellendi.

Bölgeye sevk edilen Beylikdüzü, Avcılar, Bakırköy, Şişli ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri, yangının söndürülmesi için çalışma başlattı.

Söndürme çalışmasına katılan bir itfaiye eri, omzundan hafif yaralandı. Omzu sıcaktan etkilendiği öğrenilen itfaiye erine ilk müdahale olay yerindeki sağlık ekibi tarafından yapıldı.

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ediyor.

Ambulansların, polis ve zabıta ekiplerinin önlem amacıyla bölgedeki bekleyişi sürürüyor.

Yangın, büyük çaplı hasara neden oldu.

Yangın, okulu tatil ettirdi

  • Fabrikanın karşısında bulunan bir okuldaki öğrencilerin yoğun dumandan etkilenmemesi için eğitime bir günlük ara verildi.
  • Tatil edildiği açıklanan okulda öğrenciler kendilerini alması için velilerini bekledi. Okula gelen veliler çocuklarını alarak fabrikadan uzaklaştırdı.
  • Öte yandan, bazı çocukların yangından kaynaklı yoğun dumandan korktuğu görüldü. Korkan çocuklar okul kapısında annelerine sarılarak rahatlamaya çalıştı.
#Beylikdüzü
#İstanbul
#Yangın
6 yıl önce