|

Ankara bayram namazı saati 2017

Ankara bayram namazı saati haberimizde. Diyanet yaptığı açıklamayla birlikte Ankara bayram namazı saatini paylaştı.

Yeni Şafak
10:20 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:23 - 24/06/2017 Cumartesi
Diğer
Ankara bayram namazı saati 2017
Ankara bayram namazı saati 2017
Ankara bayram namazı saati
ni sizler için hazırladık. Ankara’da yaşayan vatandaşlar bayram namazının saat kaçta kılınacağını merak ediyordu. Diyanet ise yaptığı açıklamayla birlikte bayram namazı vakitlerini açıkladı. Peki Ankara’da bayram namazı saati saat kaçta? İşte Ankara bayram namazı saati…

Ankara'da bayram namazı saat 06.06'da kılınacak.


Ramazan Bayramı'na doğru

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin, sevgi ve saygı bağlarını güçlendirdiğini atalardan miras kalan üstün değerleri ebedi kıldığını belirtti.

Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bereket ve merhametin simgesi olan ramazan ayını huzur içinde tamamlayıp, bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:

"Milletçe dayanışma içinde olduğumuz, örf ve adetlerimizin nesilden nesile aktarıldığı bayramlar, milli ve manevi değerlerimizi ailemiz, komşularımız ve bütün sevdiklerimizle paylaşma vesilesidir. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik şuuruyla milletçe daha çok kaynaşmamıza ve kenetlenmemize vesile olan özel günlerdir.

Ramazan Bayramı'nın manevi iklimi, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirir; atalarımızdan bize miras kalan üstün değerlerimizi ebedi kılar. İslam alemini saran bu kutlu günleri, gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği müstesna günler olarak idrak etmeliyiz.Ramazan Bayramı'nın ülkemizde huzur, bereket ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim."



#Ankara bayram namazı saati
#Ankara
#Bayram namazı saatleri
7 yıl önce
default-profile-img