|

Ankara, İzmir hava durumu! 25 Eylül Meteoroloji hava durumu raporları

Ankara ve İzmir hava durumunu haberimiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Meteoroloji tarafından 25 Eylül hava durumu raporları geldi. Ankara ve İzmir için ise beklenen sıcaklıklık değerleri belli oldu.

Yeni Şafak
09:21 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:29 - 25/09/2017 Pazartesi
Ankara, İzmir hava durumu
Ankara, İzmir hava durumu

Ankara ve İzmir hava durumu raporları açıklandı. Sıcaklıkların yavaş yavaş düşmesiyle birlikte hava durumu açıklamaları da merak ediliyordu. Meteoroloji ise merakla beklenen Ankara ve İzmir hava durumunu açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Artvin, Kars ve Ardahan ile akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve İstanbul çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığıkuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 28

İstanbul: Parçalı, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 27

İzmir: Az bulutlu ve açık 29

Bursa: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 29

Adana: Parçalı ve az bulutlu 33

Antalya: Az bulutlu ve açık 29

Samsun: Parçalı bulutlu 25

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 24

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34
#Ankara hava durumu
#İzmir hava durumu
#Meteoroloji
6 yıl önce
default-profile-img