|

Ankara'da trafik kazası haberi: 16 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında biri ağır 16 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
17:47 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:09 - 24/06/2017 Cumartesi
AA
Ankara'da trafik kazası haberi: 16 yaralı
Ankara'da trafik kazası haberi: 16 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında biri ağır 16 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Hipodrom Caddesi'nden Yenimahalle istikametine giden Kenan Özcan'ın kullandığı 01 BRB 56 plakalı otomobil, karşı şeride geçerek Sıhhiye yönünde ilerleyen Ferdi Güngörmez yönetimindeki 06 J 1894 plakalı yolcu minibüsüne çarptı.

Minibüs, çarpmanın etkisiyle devrilip, ters döndü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri minibüsteki yaralıları çıkardı. Kazada, otomobilde bulunan Sakine Özcan ile minibüsteki 15 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Özcan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle kapanan yolun açılması için trafik ekipleri çalışma yaptı. Görgün tanıkları, otomobilin aşırı hızlı olduğunu, bu nedenle kontrolü kaybederek, karşı şeride geçtiğini aktardı.

Yollarda bayram tatili yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, Anadolu otoyolu ile D-100 karayolunun Sakarya kesiminde yer yer yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek için yola çıkanlar nedeniyle Anadolu otoyolunun Sapanca-Arifiye ve Adapazarı-Akyazı mevkisinde Ankaraistikametinde araç yoğunluğu yaşanıyor.

Otoyol güzergahında herhangi bir aksilik yaşanmazken, araçları arızalanan bazı sürücüler, emniyet şeridinde arızayı gidermeye çalıştı.

Bazı sürücülerin ise yoğunluk yaşanabileceği düşüncesiyle D-100 karayolunu tercih etmesi sebebiyle burada da zaman zaman yoğunluk oluşuyor.

Öte yandan Anadolu otoyolu, D-650 ve D-100 karayollarında konuşlanan Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleriyle karayolları görevlileri denetimlerini aralıksız sürdürürken, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

#Ankara
#trafik kazası
#minibüs
#dolmuş
7 yıl önce
default-profile-img