|

AÖF öğrenci otomasyonu giriş sayfası-Açıköğretim AÖF sınav giriş belgesi alma

AÖF öğrenci otomasyonu giriş sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri 25-26 Kasım 2017'de yapılacak Güz dönemi sınavları için sınav giriş yerlerini öğrenmeye başladı. AÖF öğrenci sistemine giriş yapmak ve sınav giriş belgesini almak için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Yeni Şafak
17:11 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:24 - 18/11/2017 Cumartesi
Diğer
​AÖF öğrenci otomasyonu giriş sistemi
​AÖF öğrenci otomasyonu giriş sistemi
AÖF
sınav giriş belgenizi almak için öğrenci otomasyonu sayfasına giriş yapabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi tarafından 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan AÖF Güz dönemi ara sınavları için belgeler erişime açıldı. AÖF sınavlarıyla ilgili detaylı bilgileri sayfamızdan görebilir, öğrenci sistemine giriş yapabilirsiniz.
AÖF 2017-2018 SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı: 25 - 26 Kasım 2017

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 13 - 14 Ocak 2018

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 14 - 15 Nisan 2018

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 02 - 03 Haziran 2018

2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı: 21 Temmuz 2018

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

 Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

 Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi,süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge)

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.


ANADOLUM eKampüs Sistemi

ANADOLUM Nedir? Anadolum, genel olarak Açık ve Uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket halinde sunan ve modüler bir yapıya sahip olan sistematik bir tasarımdır. Bu tasarıma modüller eklenebileceği gibi ön görülen modüllerden çıkarma işlemi de yapılabilir. Normal şartlarda kurumsal olarak uzaktan eğitim hizmeti veren kurumların zamanla sistemine entegre ettiği bu yapıların bütünsel bir düzene sahip olamaması Anadolum Projesi için gerekçe olmuştur. Modüller bağımsız çalışabileceği gibi örüntülerle birbiri ile bağlı olacağı projenin temel amacıdır. Anadolum e-Kampüs Sistemi; öğrenme ve iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak, etkileşimi üst düzeye çıkarmayı ve öğrenen motivasyonunu artırmayı amaçlayan bir projedir.

e-Kampüs Sistemi, aşağıdaki bileşenlerden oluşmaktadır:

Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS)

Öğrenen Analitiklerinin Takibi

Canlı Ders (e-seminer) Platformu

Mobil uygulama

Anadolu Üniversitesi Ders Çalışma Platformu ANADOLUM eKampüs Sistemi’ne
adresinden erişebilirsiniz.
#AÖF
#Anadolu üniversitesi
#açıköğretim
#aöf sınav giriş belgesi
#aöf öğrenci otomasyonu
#aöf giriş
#aöf sınavları
6 yıl önce
default-profile-img