|

Apple iPhone 8 geliyor! iPhone 8 özellikleri ve fiyatı!

Apple iPhone 8 teknik özellikleri ve fiyatı ile ilgili merak edilenler haberimizde. iPhone 7 akıllı telefonun tanıtılması sonrasında gözler iPhone 8'e çevirildi. Olası iPhone 8 tasarımı 7'ye göre daha büyük olacak gibi. Cam tasarım iPhone 8 konsepti yayınlanmasıyla birlikte meraklar giderek arttı. Yeni gözde iPhone 8 teknik özellikleri nasıl olacak? İphone 8 fiyatı ne kadar? sorularının yanıtını haberimizde sizlere sunuyoruz.

Yeni Şafak
16:38 - 2/06/2017 Cuma
Diğer
Apple iPhone 8 geliyor! İşte iPhone 8 özellikleri ve fiyatı!
Apple iPhone 8 geliyor! İşte iPhone 8 özellikleri ve fiyatı!

Teknoloji Haberleri - iPhone 8 özellikleri ve fiyatı haberimizde. iPhone 8 Resmi konsept tanıtım videosunu sizler için yayınlıyoruz.

Phone 8 İncelemesi! iPhone 8 konseptinde, Cam tasarım, kablosuz şarj, stereo hoparlörler, ve daha fazlası aşağıda yer alan iPhone 8 konsept videosunda yer alıyor. Tasarımda kavisli cam ile alimünyum çerçeve kusursuz şekilde birleştirilmiş. 2017 yılında iPhone 10. yılını kutluyor olacak ve çıkan söylentilere göre tasarım açısından ciddi değişikliklere gidileceği söyleniyor. Belki de bu konsept tasarıma benzer bir tasarım ile karşımıza çıkabilir. iPhone 8 Resmi Tanıtımı ile Apple beklenildiği üzere yeni modellerini Eylül ayı içinde tanıtacak. Yayınlanan son bilgilere göre iPhone 7 ve 8'de kullanılacak ekran LCD değil OLED olacak. Bundan yola çıkan tasarımcı Tobias Buettner yeni bir iPhone 8 konsept tasarımı yaratıyor ve OLED ekrana sahip cihazın nasıl bir görüntüye sahip olabileceğini gözler önüne seriyor.



Beklenen tasarım yanısıra şu ara internette consept tasarımlar bulmak mümkün fakat yine iphone 8 özellikleri arasında yine herzamanki gibi bizi şaşırtabilir. sanırım artık iphone 8 de plus modelini çıktı haberini duymak mümkün olmuycak, yenilikci davranmayı seven apple iphone 8 de plus model kullanmayı düşünmediği kesinlik kazanmasada duyumlar arasında.
Olası iPhone 8 tasarımına dair
iPhone 8’in olası görüntüleri olduğu söylenen görsellere dayanarak iPhone 8’in muhtemelen tasarımları hazırlanmış. Bu tasarımları, Apple konusunda önemli sızıntıların bilinen kaynağı Benjamin Geskin. Geskin bu tasarımları, iPhone fabrikasında çalışan ve tasarımla ilgili bilgi sahibi kişilerden aldığı bilgilere göre hazırladığını
söylüyor
.
iPhone 8 teknik özelliklerinde olması beklenenler ise;

Rimless Display


4K camera, Proress. Action

Strero Speakers

Recolutionary e-SIM

Saphire Galss Body

Wireless Charging

Wireless Charging detected

Sımple, Smart, Phone


İphone ilk üretiminden sonra her yenilikte göze çarpan özellikse İphone'ların giderek inceldiği ve kamera kalitesinin giderek arttığı herkes tarafından malumdur. iPhone 8 özellikleri malumdur ki herkes tarafından geliştirilecektir, diğer modellere göre. Mobil dünyasını yakından takip edenler iPhone 8 fiyatının 4000-5000 TL arasında olmasını bekliyor.
iPhone 7 fiyatı ne kadar olacak?

Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini anavatanı Amerika'da 649 dolardan başlayan fiyat etiketiyle satışa sunmuştu. iPhone 6s 16 GB modeli 649 dolar iken iPhone 6s Plus 16 GB 749 dolara Apple Store'da satılıyor.Peki, iPhone 7 fiyatı ne kadar olacak?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus diye farklı telefonlar olacak mı yoksa iPhone 8 diye standart telefon mu olacak? bu sorular hep merak konusu oluyor. Bu yazımızda iPhone 8 teknik özellikleri ve iPhone 8 fiyatına dair bir takım bilgileri sizlerle paylaştık.
#iPhone 8 Plus
#iPhone 8 özellikleri
#iPhone 8 fiyatı
#Apple
7 yıl önce