|

Arsenal-Basel maç özeti! (UEFA Şampiyonlar Ligi)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2.hafta maçları oynandı. A grubu mücadelesinde Özil ve arkadaşları gülen taraf oldu. Arsenal - Basel maç özetini haberimizde sizlerle paylaştık. Arsenal 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. İşte Arsenal - Basel maç özeti...

Yeni Şafak
12:27 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:32 - 29/09/2016 Perşembe
Diğer

A grubu mücadelesinde Özil ve arkadaşları gülen taraf oldu. Şampiyonlar Ligi'nde bugün A, B, C ve D gruplarında 2. hafta maçları oynandı. Türkiye'nin turnuvadaki tek temsilcisi Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde sahasında karşılaştığı Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile 1-1 berabere kaldı. Arsenal-Basel maç özetini haberimizde sizlere sunuyoruz.



A Grubu:


Arsenal (İngiltere) - Basel (İsviçre): 2-0


Ludogorets (Bulgaristan) - Paris Saint-Germain (Fransa): 1-3



TakımlarOGBMAYAv.P



Paris Saint-Germain 2 1 1 0 4 2 2 4



Arsenal 2 1 1 0 3 1 2 4



Ludogorets 2 0 1 1 2 4 -2 1



Basel 2 0 1 1 1 3 -2 1



Dünya ve olimpiyat şampiyonu Somali asıllı Büyük Britanyalı atlet Mo Farah, gelecek yıllarda İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da kondisyoner olarak görev almak istediğini söyledi.



Farah, The Sunday Times'a verdiği röportajda, Arsenal taraftarı olduğunu hatırlatarak, "Futbol, gerçekten sevdiğim bir spor. İngiltere'ye geldiğim günden bu yana Arsenal'ı destekliyorum. Oynadıkları futbol tarzını seviyorum. Üstelik Afrika kökenli birçok futbolcuları var. Bir gün, Arsenal için kondisyoner olarak çalışmak isterim." ifadelerini kullandı.



Son iki dünya şampiyonası ve olimpiyatta 5 bin ile 10 bin metrede altın madalya kazanan Farah, hala tutkulu bir şekilde yarıştığını da belirterek, "Bir gün kalkıp bu işi yapamayacağımı, eskisi gibi başarıya aç olmadığımı ve yaptığım işten zevk almadığımı hissettiğimde atletizmi bırakacağım." değerlendirmesinde bulundu.






#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Arsenal
#Basel
8 yıl önce