YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


BEŞİKTAŞ, BURSA ENGELİNİ AŞARAK BARCELONA MAÇI ÖNCESİ MORAL BULDU

KARTAL BARÇA NİYETİNE

İnönü'de Okan'ın golüyle yenik duruma düşen Siyah-Beyazlılar, Tunç ile eşitliği yakaladı. Maçın son dakikalarında Ahmet Dursun fırsatçılığını konuşturdu

İlk yarı goller karşılıklı

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Bursaspor'u zor geçti: 2-1. Maça tutuk başlayan Siyah-Beyazlılar, forvette Nouma'yı ararken, hücum organizasyonlarında başarılı olmadı. Beşiktaş'ı sert futbolla yıldıran Bursaspor ise 7. dakikada Okan'ın golüyle öne geçmesine rağmen, Tunç'un golüne engel olamadı ve devre 1-1 sona erdi.

Son söz Ahmet'ten

İkinci yarıya Ayhan'ı alarak oyuna başlayan Siyah-Beyazlılar, özellikle sağ kanattan taşıdıkları toplarla rakip kalede tehlikeli pozisyonlar buldular. Maçın son anlarında oyunu rakip kaleye yığan Beşiktaş, aradığı gole 83. dakikada ulaştı. Bu dakikada fırsatçılığını gösteren Ahmet Dursun, takımını galibiyete taşıyan golü attı: 2-1. Başka gol olmadı ve maç bu sonuçla bitti.

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Serdar Tatlı H, Engin Çırakoğlu HH, Şahan Yılmaz HH
BEŞİKTAŞ: Fevzi HH, Ali Eren HHH, Ümit HH, Tayfur HH, Nihat H (Dk.76 Murat Alaçayır H), Yasin H, Mehmet H (Dk. 46 Ayhan H), İbrahim HH, Münch HH (Dk. 71 İlhan), Tunç HH, Ahmet H
BURSA: Şenol HH, Ömer HH, Ümit HH, Turhan HH, Ender HH, Fatih H (Dk. 52 Ünal H), Lupescu HHH, Boazizi HH, Serkan HH (Dk.88 Sinan ?), Okan HH, Murat HH
GOLLER: Dk. 7 Okan, Dk. 23 Tunç, Dk.83 Ahmet
SARI KARTLAR: Tayfur, Ali Eren - Boazizi, Okan, Lupescu, Ömer

 
Spor Yazarları

Hürol Bilal :
Nouma yine arandı
Semih Yuvakuran :
Çıkış sürer mi?




Kağıda basmak için tıklayın.

Cimbom'da sıkıyönetim
Galatasaray yönetimi, Graz maçı öncesi takıma konuşma yasağı getirdi. Lucescu'yu sorguya çeken yönetim, Graz maçının mutlaka kazanılmasını istedi.
SERGEN'İN KRİZİ TUTTU
Antalyaspor'dan sonra Çaykur Rizespor maçında da Hami ile tartışan Sergen, Bulak ve Yılmaz'ı çileden çıkardı. Yılmaz, yıldız futbolcuyu sert bir dille uyardı.
TERİM'İN İNADI YETMEDİ
Peruggia karşısında direkleri ve kaleciyi aşamayan Fiorentina ilk yenilgiyi tattı. Maçın son yarım saatinde tek kale oynayan Mor-Menekşeler, defans hatalarının kurbanı oldu.
Terim'li Fiorentina İtalya Ligi'ndeki 5. maçında mağlubiyetle tanıştı. Mor-Menekşeler, kendi sahasında oynadığı maçta Peruggia karşısında Di Livio'nun golüyle öne geçmesine rağmen 4-3 mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk yarısı 2-2 biten maçın ikinci yarısında ardarda yediği şok gollerle 4-2 yenik duruma düşen Fiorentina, kalan dakikalardaki basıkılı oyunundan ancak Leandro'yla bir gol çıkarabildi.
Maçtan sonra İtalyan televizyonları hızlı agresif bir oyun ortaya koyan Fiorentina'yı başarılı bulurken, kolay gol yemesini zaafı olarak gösterdi. İstatistiklerde Mor-Menekşeler'in 18 net pozisyonundan üçünü gole çevirdiği belirtilirken, Peruggia'nın ise 4 pozisyondan üç gol bulduğu belirtildi. Bu arada konuşma yasağı kalkmasına rağmen Terim ve futbolcular bir açıklama yapmadı. Televiyonlar, bu maçta Terim'e 9 üzerinden 5 puan verdi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...