Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
21 Şubat 2000

Güncelleme: 1:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Hizbullah - Kontrgerilla

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

ÜNLÜ türkücü ve lahmacuncu Tatlıses'in yaptırdığı ilkokulu açan Demirel konuşmalarında yine 'siyasete dönüş' mesajları verdi

'SAYIN TATLISES'

Yıllardan beri, "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık" diyen türkücü ve işadamı Tatlıses'in Şanlıurfa'da yaptırdığı 'İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulu'nun açılışı Cumhurbaşkanı Demirel'e nasip oldu. Demirel, 50 milyar liraya malolan 26 derslikli okulun açılış töreninde yaptığı konuşmada 'Sayın Tatlıses' diye andığı İbrahim Tatlıses'i örnek vatandaş ilan etti.

İBO'DAN KÖŞK DESTEĞİ

İbrahim Tatlıses, yaptırdığı okulun açılışı için Şanlıurfa'ya kadar giden Demirel'e yeniden Cumhurbaşkanı olması için destek vermeyi de ihmal etmedi. Tatlıses "İnşaallah bir dönem daha Cumhurbaşkanı olarak kalırsınız" şeklinde konuştu. Tatlıses'e, Vali Harput bir şilt, Milli Eğitim Bakanı Bostancıoğlu onur belgesi, Cumhurbaşkanı Demirel ise şükran plaketi verdi.

________________________________Devam »

Mesaj Avrupa'ya

Belediye başkanları operasyonunun AB'ye mesaj olduğu belirtiliyor
________________________________Devam »

Baba evine dön

CUMHURBAŞKANI Süleyman Demirel'in "Güniz Sokak'a dönerim" restini vatandaşlar, "Baba Güniz Sokak'a dönsün ama siyaset yapmasın" diyerek karşıladı.
________________________________Devam »

Galipler de molla mağluplar da...

Türk basınının, İran seçimleriyle ilgili haberleri 'mollaların yenilgisi' olarak vermesi, Cumhurbaşkanı Hatemi'nin de ruhban kesiminden gelen bir politikacı olduğunu bilenler tarafından tebessümle karşılandı.
________________________________Devam »

Ecevit nerenin vatandaşı?

KIBRIS vatandaşlığına izinsiz olarak geçan Başbakan Ecevit'in Türk vatandaşlığını kaybettiği iddia edildi. Verdiği soru önergesine 8 ay sonra cevap alan FP'li Zeki Ünal, cevabı tatmin edici bulmadı. İçişleri Bakanı Tantan, "Ecevit'in vatandaşlığına ilişkin bir belge mevcut değil" dedi.
Masal cinleri ve Şair
ANNESİNDEN dinlediği ve 1967'den bu yana yazmayı düşündüğü masalı, Celladıma Gülümserken'in üzerinden 15 yıl geçtikten sonra "Bir Yusuf Masalı" adıyla yayımlayan İsmet Özel, "Bu benim mesnevim olacak" diyor. Özel'le şiirinde yeni bir evrenin habercisi olan Bir Yusuf Masalı'nı konuştuk.
Silahların parası Fak-Fuk-Fon'dan
Batman Valiliği'nce oluşturulan Özel Harekat Birliği'nin parasının Fak-Fuk Fon'dan karşılandığı ortaya çıktı. 1997'de bir soru önergesini cevaplayan dönemin İçişleri Bakanı Akşener, köy korucularına 22 bin 779 "menşei belirsiz" silah dağıtıldığını açıkladı.

'Rambolar'a 'psikolojik' test
PKK'ya karşı oluşturulan Özel Harekat Timi ve korucuların nasıl istihdam edileceği konusunun, bir süreden beri hükümet ortakları arasında tartışıldığı öğrenildi. Özel Tim polislerinin, Apo'nun idamının ertelenmesi yüzünden hükümete tepkili oldukları bildirildi.

Ahmet Taşgetiren
Ya İran demokrasi ihraç ederse...
"...Gelişmeler devrimin üstün değeri üzerinde bir tercih değil, bir yorum farklılığını öngörüyor. Denmek isteniyor ki: İslam-toplum ilişkisinde "Kum yorumu"ndan başka yorum da söz konusu..."
Fehmi Koru
Türkiye farklı

Mehmet Barlas
Türk öğün, çalış, güven, tatil yap!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...