T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

ASLAN UYGUN ADIM

Yenileri sahaya süren G.Saray'ın golleri Arif ve Felipe'den geldi. Her golden sonra Metin Oktay'ın adı anons edildi.

Galatasaray, ligde puanı bulunmayan rakibi karşısında oyuna gol arayışları içinde başladı. Batista ve Felipe'nin ürettiği pozisyonlarla Kocaelispor kalesinde tehlikeli oldu. 6. dakikada Arif, Felipe'nin muhteşem ara pası ile daldı ve şutladı: 1-0. Sarı-kırmızılı takım karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Kocaelispor, 30. dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Pozisyonda Felipe şık çalımlarla öne çıktı yaklaşık 25 metreden oldukça sert vurup durumu 2-0 yaptı.

POZİSYON ÇOK GOL YOK

Galatasaray, ikinci yarıya da atak başladı. Ancak tempolu oyunu 20 dakika sürdü. Yakaladıkları pozisyonlardan Arif, Felipe, Ayhan ve Christian faydalanamadılar. Kocaelispor ise klasik deplasman oyunu ile sadece kalesini korumak zorunda kaldı. Son 15 dakika içinde de Galatasaray'ın orta alandaki üstün oyunu yan ve geri paslarla ön plana çıktı. Karşıla Yenileri sahaya süren G.Saray'ın golleri Arif ve Felipe'den geldi. Her golden sonra Metin Oktay'ın adı anons edildi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Galatasaray maçı 2-0 kazanan taraf oldu.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Cimbom kralını andı

    Geçirdiği trafik kazasıyla aramızdan ayrılan efsane futbolcu Metin Oktay, ölümünün 11. yılında mezarı başında anıldı.

    Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın efsanevi golcüsü, Taçsız Kral Metin Oktay için, 11. ölüm yıldönümü dolayısıyla Edirnekapı Şehitliği Kozlu Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı. Törene Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu, Galatasaraylı yöneticiler Burak Elmas, Fikri Saraçoğlu, Metin Oktay'ın üvey oğlu Rıfat Pala ve torunu Zeynep Pala, dostları ile Sarı-kırmızılı taraftarlar katıldı. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'da törene çelenk gönderdi.

    TRİBÜNDE CASUS VAR

    Sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalısı Emre Aşık, Baliç ve Suat'ın kadroda olmadığı maçta yeni transferler Almaguer ve Christian ilk defa 11'de yer aldı. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin, G.Saray'ı mercek altına alarak bol bol not tuttu. Hakem Ali Aydın da tam 208 gün sonra bir G.Saray maçı yönetti. G.Saraylı futbolcular üzerlerinde Metin Oktay'ın resmi bulunan tişörtlerle ısınırken, her golden sonra da golü atan futbolcunun yerine Metin Oktay'ın ismi taraftar eşliğinde anons edildi.

    Spor Yazarları
    Ümit Aktan :
    Felipettin efendi

  •  
    Lorant'ın inadı inat
    Korkulacak bir durum olmadığını belirten Alman çalıştırıcı, her şeyin dedikodu olduğunu ve başkanla konuştuğunu ancak bunların sır olduğunu söyledi.
    Lucescu gol istiyor
    Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta, Rumen hoca, Göztepe maçında golcülerinden bol gol bekliyor.
    TRABZON HAZIR KITA
    168 gündür kendi sahasında maç kazanamayan Bordo-mavililer, bu akşam G.Birliği karşısında bu hasretine son verecek.
    GÜREŞ MADALYAYA DOYURACAK
    Göz-Göz'ün Fedai'si
    Ligde sıkıntılı günler geçiren Göztepe'de geçen hafta istifa eden Renklibay'ın yerine bu hafta takımın patronu Mustafa Fedai.
    Ali Güneş: Biz G.Saray değiliz
    EMRE İNTER'DE KALDI
    Gaziantep kaçan puana yanıyor
    Süper Lig'de erteleme maçında zorlu rakibi Fenerbahçe'nin son 5 dakikada attığı iki gole engel olamayarak sahadan beraberlikle ayrılan Gaziantepspor, rotasını Altay karşılaşmasına çevirdi. Futbol Şube Sorumlusu Asım Atmaz, Fenerbahçe karşısında oynadıkları oyunla spor kamuoyundan haklı övgüler ve alkış aldıklarını belirtti. Atmaz, "Fenerbahçe maçını unutmak istiyoruz. Kendi tecrübesizliğimiz ve hakem hatasıyla 2 puan kaybettik. Ancak Altay maçında aynı hatayı tekrarlamayacağız" şeklinde konuştu.

    14 Eylül 2002
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED