T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Kanlı yeryüzü parçası filistin

Eğrisi Doğrusu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile, İskele Sancak ise pekçok katılımcı ile 'Filistin'i tartışıyor

İskele-Sancak şiddetin son noktaya ulaştığı Filistin-İsrail savaşını tartışıyor. Tüm dünyanın kayıtsız bakışları altında yaşanan bu zulmün, tarihi serüveninin de çıkarılacağı programda, Filistin'de bundan sonra neler olabileceği konusu da tartışılıyor.

"Filistin sorunu olarak bilinen bu sorunun tarihi temelinde yatan faktörler neler?", "İsrail'in Filistin'de uyguladığı şiddet politikaları geçmişten bugüne kadar nasıl bir seyir izledi?", "İsrail şiddetine karşı kendini savunan Filistinliler, dünyanın gözünde terörist mi?", "İsrail'in Filistin'de giriştiği insan avı operasyonunu nasıl tanımlamak gerekir?", "Bu bir savaş mı, saldırı mı?", "Bu şiddet politikası, katliam mı, terör mü?" sorularının cevabının aranacağı programa uzmanlar, gazeteciler, politikacılar ve bilim adamları konuk oluyor.

BM ve ABD'nin Filistin konusundaki duyarsız tavırlarının da değerlendirileceği İskele Sancak, hararetli tartışmalara sahne olacağa benziyor.
Kanal 7 23.15

Taha Akyol'un sunduğu Egrisi Doğrusu'nda da Filistin var. Programa, Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu konuk oluyor. Programda, "Ortadoğu'da olayların İsrail Devleti'nin kurulmasıyla mı başladığı", "Yaşananlardan kimin ne kadar sorumlu olduğu", "Bugünkü savaşta hangi büyük devletlerin politikacılarının, ne kadar payları olduğu" "Filistin sorununun 100 yılı aşan tarihçesi" gibi sorular ve konular merceğe alınıyor.
Cnn Türk / 22.05


Türkü denince...
GANİ Müjde'nin sunduğu Gündem Dışı'na Türk Halk Müziği'nin büyük ustası Arif Sağ konuk oluyor. Yeni türkü albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Arif Sağ, programda müzik yaşamından ve albümünden bahsediyor. Müjde ile birlikte 'eline ilk ne zaman aldığını hatırlamadığı' bağlama hakkında da sohbet edecek Sağ, programda türkü de seslendiriyor.
Ntv / 21.30


Bir pop-rock öyküsü
SESLİ Düşünenler programında bugün ünlü popçu Teoman var. Deneyimli televizyoncu Sedef Kabaş'ın hazırlayıp sunduğu Sesli Düşünenler'de, pop-rock tarzı müziği, yorumu ve kendisine özgü tarzıyla gençlerin gözdesi olan Teoman, iş ve özel yaşamıyla ilgili bilinmeyenleri anlatıyor. Teoman programda, Sedef Kabaş'ın müziğiyle ilgili sorularını da yanıtlandırıyor.
Tv8 / 18.45


Bu da Levent Kırca'nın 'İtiraf'ı
Olacak O Kadar'ın bu haftaki bölümünde de gündemdeki konular mizah süzgecinden geçirilerek hicvediliyor. Programda bugün, "İtiraf", "Kaçak", "Öp Babanın Elini", Memurum, Memursun, Memur", "Üstüne Asabiyet", "Sarhoş Evleniyor" ve "Reklamcılar" isimli parodiler televizyon ekranlarına getiriliyor.
Kanal D / 20.35

 
KÖTÜ TERÖRİSTLERE KARŞI İYİ ABD'LİLER!
Dünyanın en acımasız terör örgütlerinden birinin adamı Nagi, Washington uçağını kaçırır. Nagi'nin, İngiltere'de hapis tutulan grup liderlerine karşılık 400 yolcunun takasını teklif ettiği varsayılmaktadır. Grant ise Nagi'nin uçağın kargosunda bulunan dünyanın en güçlü silahı DZ-5 ile Washington'a saldırmak istediğini düşünmektedir. Kriz Masası takımı bir ikilem arasında kalmıştır.
KRİTİK KARAR- Orijinal Adı: Exeuctive Decision Yön: Stuart Baird. Oyn: Kurt Russell, Steven Seagal
SHOW TV / 20.45

Altan'ın 'anne' derdi
YETER Anne adlı sevilen dizide, Altan iyice bunalmış, üstüste yaşadığı kötü olayların ardından bir kaç gün olsun yalnız kalıp kafasını dinlemek istemektedir. Makbule'siz birkaç gün geçirmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Şantaj dahil. Öyle de yapar zaten; derhal Reha'yı ziyaret edip, sevgili kardeşinden, annesini birkaç günlüğüne almasını "usulünce" rica eder.
Atv / 20.30

Hem rafadan hem kafadan mizah
Farklı mizah anlayışı ile dikkat çeken Hem Rafadan Hem Kafadan'da bu hafta; ekonomik krizde yeterli ilgiyi göremeyen köy halkının kendi su sorununu aşma çabaları, sadece seçim öncesi milletin efendisini ziyaret eden seçilmişlerin başına gelenler konu ediliyor. Programı Sururi Ballıdağ yönetiyor.
Stv / 22.30
5 Nisan 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED