AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Masumiyetin yapışmasından memnunum

Kınalı Kar'da Nazar'ı canlandıran Özlem Conker, oynadığı diğer dizilerde de hep masum rollerdeymiş. Conker, "Bu rol üzerime yapıştı ancak Allah'tan kötü bir şey yapışmadı" diyor ve bundan memnun olduğunu söylüyor.

  • MUSTAFA NİZAMOĞLU
    Sevilen dizi Kınalı Kar'da köyün idealist öğretmeniyle büyük bir aşk yaşayan Nazar'ı canlandıran Özlem Conker, yüzündeki masum ifadeden dolayı hep domestik karakterleri canlandırdığını ancak bundan memnun olduğunu söylüyor. Yapımcıların kendisini bu role uygun gördükleri için şimdiye kadar entrikacı, kötü kadını oynamak gibi bir teklif gelmediğini ifade ediyor Conker. Ancak, "Bu rolün yapışıp kaldığının farkındayım ama Allah'tan kötü bir şey yapışıp kalmadı. Bundan memnunum" diyerek, şikayetçi olmadığını dile getiriyor.

    8 YILLIK OKUL GİBİ

    Televizyonla reklam filmleriyle tanışmış Conker. Oyunculukla ilgili eğitim almamış ancak, "8 yıldır bu işin içindeyim. Bu süre içinde çok şey öğrendim. Çalışma hayatı bir okul devresi oldu" diyor. Reklam filmlerinden sonra dizilerde küçük roller almaya başlamış. İlk önemli rolünü ise Yusuf Kurçenli'nin TRT için çektiği Kurşun Kalem'de oynamış. Daha sonra yine TRT için çekilen Vasiyet adlı dizi gelmiş. Ve nihayet, kendisini 'Nazar' karakteriyle milyonların tanıdığı Kınalı Kar başlamış. Conker'in rol aldığı üç dizi de İstanbul dışında çekilmiş. "Kurşun Kalem Edirne'de çekilmişti. Vasiyet için 5 ay Van'da kaldık. Bir buçuk yıldır da Bursa'dayız. Ama ben bundan şikayetçi değilim. Bu sayede Türkiye'nin güzelliklerini görüyorum" diyor Conker.


    Her zevke hitap edecek diziler

    BİR İSTANBUL MASALI
    Dizide, sonunda Suzan da Esma'nın Demir'e olan ilgisinden haberdar olur. Yaşanan tatsız bir olayla Kozanlar için işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Esma, Demir'den vazgeçmelidir. Atv / 21.45

    SULTAN MAKAMI
    Yerel koşuların ilk ayağı başlamak üzeredir. Ancak Sultan'ların bu yarışlara kayıt yaptıracak paraları yoktur. Bahtiyar'ın para bulmak için tehlikeli fikirleri vardır. Asiye, Sultan'ın mahalleyi terkedecek olmasından korkmaktadır. Son bir çaba göstererek Sultan ile konuşmaya karar verir. Kanal D / 21.20

    KARANLIKTA KOŞANLAR
    Seri cinayetleri çözmeye çalışan Başkomiser Nevzat ve ortağı Ali'nin maceralarını anlatan polisiye dizi Karanlıkta Koşanlar bu haftadan itibaren her hafta TRT 1'de ekrana geliyor. Dizinin öyküsü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit'e ait. Başrollerde ise Başkomiser Nevzat rolüyle Uğur Yücel ve ortağı Haluk Bilginer var. Trt 1 / 20.30

  •  
    Erken genel seçim konuşmaları
    Haluk Şahin'in sunduğu Derin Haber'de, Yargıtay'ın, DEHAP yöneticileri hakkındaki sahtecilik mahkumiyetini onaylaması ve YSK'nın siyasi partilerden gelen başvuruları nasıl değerlendireceği konuşuluyor. Erken genel seçim ihtimalinin de tartışılacağı programda Anayasa hukukçusu Prof. Dr. Zafer Üskül ve araştırmacı Erhan Göksel var.
    Tv 8 / 23.00

    Aleviler ve Irak çocukları belgeseli
    32. Gün'de, Türkiye'nin Alevileri var. Programda ayrıca, 2002'de Gazze Şeridi'ndeki Filistinli Muhammed'in gözüyle Filistin sorununu filme alan Amerikalı yönetmen James Longley'in Irak'ta yaşayan 10 yaşındaki Muhammed'i anlatan yeni belgeseli yönetmenin ifadeleriyle tanıtılıyor.
    Cnn Türk / 23.05

    Dünyanın en komik gelinleri, damatları
    Bu Kadar Olur'da yine dünyanın en ilginç görüntüleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Güvenlik kameralarının farkında olmadan, patronuna kızıp intikam alırken kameraya takılanlar, arkadaşının kalemini yürütenler, hırsızlık için dolaşanlar, ufak bir kaçamak yapanların ekrana getirileceği programda, dünyanın dört bir tarafındaki düğün törenlerinde gelin ve damatların başına gelen çarpıcı ve komik görüntüler de yeralıyor.
    Kanal 7 / 23.55
    2 Ekim 2003
    Perşembe
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED