AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

B İ L İ Ş İ M
Teknolojiden uzak kalmayın

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 55'i aşkın ülkeden firmaların katılımıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bugün saat 11.00'de açılıyor. Biletler haftaiçi 15, haftasonu ise 5 milyon lira.

Türkiye ve Avrasya'nın en büyük teknoloji etkinliği olan CeBIT Bilişim Eurasia bugün açılıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuar bugün saat 11.00'de kapılarını ziyaretçilere açacak. 7 Eylül 2003 Pazar gününe kadar sürecek fuar hergün saat 11.00'de açılacak ve saat 20.00'ye kadar açık kalacak. Fuar için bu yıl da iki ayrı ziyaretçi ücret tarifesi bulunuyor. Profesyonel ziyaretçi günleri olarak nitelendirilen 2-5 Eylül 2003 (Salı ve Cuma) günleri giriş biletleri KDV dahil 15 milyon TL, halk günleri olarak nitelendirilen 6-7 Eylül 2003 (Cumartesi ve Pazar) günleri ise KDV dahil 5 milyon TL olacak. Fuara 55'ten fazla ülkeden 160 bini aşkın ziyaretçinin katılması bekleniyor. Fuarda yaklaşık 800 şirket 1000'in üzerinde yeni ürün ve hizmet sergileyecek. CeBIT Bilişim Eurasia, katılımcı şirketlerin yeni iş bağlantıları kuracağı yeni bir fırsat olarak oldukça önem taşıyor. Toplam 54 bin metrekarelik kapalı alan 7 salonda firmalar ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunacak.
http://www.cebitbilisim.com

ULAŞIM İETT VE ULUSOY'DAN

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nın şehiriçi ulaşım ihtiyacını Bostancı, Üsküdar, Kadıköy, Taksim, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Bakırköy gibi noktalardan hareket eden ve Tüyap Belikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'ne kadar giden İETT otobüsleri karşılayacak. Fuara İstanbul dışından gelecekler için de Ulusoy firması çeşitli avantajlar sunuyor.

BİLİŞİM HAFTASI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE

Türkiye Bilişim Derneği'nin düzenlediği "Bilişim Haftası" "Her şey insan için" sloganıyla ve "bilişim kültürünü toplumun her kesimine yayma" hedefiyle İstanbul Askeri Müze, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu, Hilton Oteli ve İstiklal Caddesi'nde çeşitli etkinliklerle gerçekleşecek. Bilişim Haftası'nın açılış töreni 2 Eylül 2003 günü Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla yapılacak. Hafta çerçevesinde İstiklal Caddesi'nin adı "Bilişim Caddesi" olarak değiştirilerek bazı teknolojik uygulamalar caddede sergilenecek.
http://www.bilisimhaftasi.org.tr

 
Bilişimin geleceği zirvede konuşulacak
Bilişim Fuarı süresince CeBIT tarafından düzenlenen Bilişim Zirvesi '03, bu yıl Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda çok sayıda forumla çeşitli sektörlerden 5 bini aşkın katılımcıya evsahipliği yapacak. Türkiye'nin yarınlarını şekillendiren iş ve teknoloji dünyasının liderlerinin Bilişim Zirvesi '03, "Sınırsız Dünya" sloganıyla, en son bilgi ve iletişim teknolojileriyle öngörülerin paylaşıldığı bir platform olarak, iş süreçlerini global rekabet ortamına taşımak isteyen tüm sektörleri büyük buluşmaya davet ediyor. Çeşitli sektörlerden 5000 katılımcının beklendiği etkinlikte, Sınırsız Dünya sloganı, sağlanacak sınırsız iletişim, sınırsız kazanç ve sınırsız vizyon avantajlarının altını çiziyor. Bilişim Zirvesi '03, katılımcılara 2-5 Eylül 2003 tarihleri arasında yeni deneyimler, tanışma ve iş olanakları sağlıyor.
bilisimzirvesi
2 Eylül 2003
Salı
 

Melih B. Dede


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED