AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Affleck ve Bullock'tan "sevginin gücü" filmi

Affleck-Bullock ikilisinin başarısıyla göze çarpan Fırtınalı Aşk, romantik komedinin tüm özelliklerini taşıyor. Rastlantıların herşeyi tersine çevirmesi ve aşkın bütün sorunları yenmesi gibi... Film TV'de ilk kez yayınlanıyor.

Perdede iyi bir ikili oluşturan Sandra Bullock ve Ben Affleck'in rol aldığı Fırtınalı Aşk (Forces Of Nature) bugün TV'de ilk kez ekrana geliyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Ben nişanlısı Bridget ile evlenmek üzere olan bir adamdır. Düğün törenleri için New York'tan uçağa binip Savannah'a gitmesi gerekmektedir. Genç adamın uçak korkusu olmasına rağmen başlangıçta herşey kontrol altındadır. Ancak uçağa Sarah adında ilginç bir kadının binmesiyle herşey değişmeye başlar. Sarah, Ben'in aksine evliliğini bitirmek üzere olan bir kadındır.

Uçağa son anda yetişen Sarah, Ben'in yanında oturur. Bu tesadüf işlerin karışacağının ilk işaretidir. Uçağın daha havalanmada pistten çıkmasıyla kargaşa başlar. Sarah'ın hayatını kurtaran Ben çok geçmeden bu kadının eşine az rastlanacak bir yol arkadaşı olduğunu anlar. Düğün törenine yetişmek zorunda olan Ben paniğe kapılmaya başlar çünkü, kadına ilgi duymaya başlamıştır.

Fırtınalı Aşk

Orj Adı: Forces Of Nature Yön: Browen Hughes Senaryo: Sheridan Le Fanu Görüntü Yön: Elliot Davis Müzik: John Powell Oyn: Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, Steve Zahr, Blythe Danner Yapım Yılı: 1999 Türü: Romantik / Komedi
KANAL D /22.00


MEDYUM MEMİŞ ŞİMDİ DE TV'DE

Medyum Memiş, köşe yazarlığı ve radyoculuktan sonra şimdi de TV'den seslenecek izleyenlere. Gazetelerde köşe yazıları yazan ve İstanbul FM'de program yapan Medyum Memiş, bundan böyle haftalık periyotlarla Flash TV'de olacak. Ünlü medyum programında çocukları kayıp olan ailelerin çocuklarıyla buluşmasına aracılık edecek, bu arada mağdurlara da yardımda bulunacak.


EUROVİSİON'A ATHENA GİDECEK

49. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Athena temsil edecek. 15 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak olan 49. Eurovision Şarkı Yarışması için Grup Athena'nın hazırlayacağı üç eser bir TV programı ile sunulacak. Televoting sistemi ile halk tarafından yapılacak değerlendirmeyle Türkiye'yi temsil edecek eser belirlenecek.

 
Tavla şans oyunu mu, zeka mı?
Cüneyt Özdemir'in sunduğu beşN birK'ya matematik profesörü Haluk Oral ve Dünya Tavla Federasyonu Türkiye Temsilcisi Arda Fındıkçıoğlu konuk oluyor. Tavla ve tavlanın şans mı yoksa zeka oyunu mu olduğunun tartışılacağı programa ayrıca, İstanbul'da Türkiye'nin ilk şahıs müzesini kuran ressam Burhan Doğançay katılıyor.
Cnn Türk / 22.00

Deniz Feneri açık arttırmada
Geçtiğimiz hafta köfte ekmek satan Deniz Feneri, bu hafta bir yardımseverin hediye ettiği 40 vazoyu açık arttırmaya çıkartıyor. Açık arttırma Yıldız Saray'ından canlı olarak gerçekleşiyor. Program ekibi Mavi Kelebek Projesi'yle yeni eğitim döneminde yoksul öğrencilerin de yardımına koşuyor.
Kanal 7 / 23.00

Yeşilçam'da kötüler geçidi
Nebil Özgentürk'ün sunduğu Bir Yudum İnsan'da Yeşilçam'ın kötüleri, kötülerin Yeşilçam'ı var. Karanlık, tedirgin edici, tehditkar filmlerin vazgeçilmez oyuncuları Suzan Avcı ve Bilal İnci programın konukları. Bir Yudum İnsan'da kötü kadın ve adamların geçidi Yeşilçam filmlerinden kareler eşliğinde ekrana getiriliyor.
Atv / 23.00
3 Eylül 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED