AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Kartal gün sayıyor

Siyah-beyazlı futbolcular, pazar günü galip geleceklerini iddia ettiler.

Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı maç için sabırsızlanmaya başladı. Türkiye futbolunun en eski ve temel yapı taşlarından olan Beşiktaş, 10. şampiyonluğuna ulaşmak için Galatasaray maçına kilitlendi. Siyah-Beyazlı futbolcular, pazar günü oynanacak ezeli derbi için iddialı konuştular. G.Saray maçında kesin olarak şampiyonluklarını ilan edeceklerini söyleyen futbolcular, "Cim Bom'un İnönü Stadı'nda bizi yenmesi çok zor, artık pazar gününü iple çekiyoruz. Bu maçtan alacağımız en az 1 puanla şampiyonluğumuzu resmileştireceğiz" diye konuştular.

TARAFTARA ÇAĞRI

Asbaşkan Haşmet Bedii Kürüm, 100. yılını kutladıkları senede şampiyonluk için tüm imkanlarını seferber etmek istediklerini söyledi. Lucescu'yla en az 3 yıl daha çalışmak istediklerini belirten Kürüm, "Hocamızdan memnunuz. Şu anda 2004 yılına kadar sözleşmesi var" dedi. Kürüm, taraftara çağrıda bulunarak Galatasaray maçında tribünlerin doldurup takımı desteklemelerini istedi.

İlhan Mansız eleştirilere futboluyla cevap verecek

Son günlerde sürekli olarak eleştiri oklarına maruz kalan lhan Mansız, Galatasaray maçında oynayacağı futbolla en iyi cevabı sahada vereceğini söyledi. Her futbolcunun formsuz dönemler yaşayabileceğini belirten İlhan, "Bende insanım. Hata yapabilirim. Taraftarlarımdan özür diliyorum. Şampiyonluğa ulaşmayı tüm camia olarak istiyoruz. Galatasaray karşılaşmasında üzerimdeki kara bulutları dağıtacağım" diye konuştu. Takımda kimseyle sorunu olmadığını ifade eden İlhan, "Maçlardaki şanssızlığım nedeniyle biraz gergindim" dedi.

Şampiyon PAF'lara barbekü partisi

Beşiktaş, Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'ndeki şampiyonluğunu kutladı. Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden siyah-beyazlıların PAF takımı için Fulya Tesisleri'nde barbekü partisi düzenlendi. Barbekü partisine Beşiktaş Kulübü Altyapı Komitesi Başkanı Hüseyin Mican, altyapı menajeri Bahaettin Baydar, altyapı teknik kadrosu ve futbolcular katıldı.

PASCAL NOUMA kendini savunucak

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında yaptığı hareket sonrası sözleşmesi feshedilen Nouma, dün İstanbul'a geldi. Fransız futbolcu, PFDK'nın verdiği 7 aylık cezaya yaptığı itirazın görüşüleceği Tahkim Kurulu'nun yarınki duruşmasında savunma yapacak. Nouma, PFDK tarafından kendisine verilen 7 aylık cezaya itiraz etmek için İstanbul'a geldiğini söyledi.

Spor Yazarları
Mustafa Kutlu : Güray Soysal :
Şampiyon Beşiktaş Konyaspor yılın takımı
 
Terim tur attırmayın
Tecrübeli çalıştırıcı futbolcularından ligde kalan 2 maçta 6 puan almalarını istedi.
Daum'a izin çıktı
Fenerbahçe'nin gündemindeki Alman hoca, Avusturya ekibini 1 Haziran bırakacağını açıkladı. Wien Başkanı Stronach, "Yolcuya engel olunmaz" dedi.
Yıldızlar özgür kalıyor
Sezon sonunda serbest olacak oyuncular arasında Rüştü, Hasan Şaş, Aurelio gibi starlar bulunuyor.
Sümer elde var sıfır
Youla 2007'ye kadar Gençler'de
Hami Sebat yolunda
Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Karadeniz ekibi efsane golcünün transferi için harekete geçti.
SPURS'a Dallas şoku
Konuk ekip, son periyottaki muhteşem oyunuyla güçlü rakibini devirmeyi başardı.
UEFA'da final gecesi porto-celtic
Futbolda 45. UEFA Kupası bugün İspanya'da sahibini bulacak. İskoçya'nın Celtic Glasgow ile Portekiz'in Porto takımları, Sevilla kentinde şampiyonluk için mücadele edecek. Sevilla Olimpiyat Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak ve TRT-1'den naklen yayınlayacak maçı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Lubos Michel yönetecek. Her iki ekip de tarihlerinde ilk kez UEFA Kupası'nda finalde mücadele edecek.
21 Mayıs 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED