AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
İbadete koştuk
Kadın, erkek, zengin, fakir, yaşlı, genç, çocuk milyonlarca müslümanın önceki akşamki ortak mekanı camilerdi. Allah'ın merhamet ve affına sığınan bu insanlar, omuz omuza dua etti.

Alternatif kutlama
Samanyolu televizyonu, kandil geceleri düzenlediği özel programları gelenek haline dönüştürdü. Berat Kandili nedeniyle Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen geceye 3 bin kişi katıldı.

Rating rekorundan 3. sayfa haberine
Önce 'Gelinim Olur musun' programıyla başlayıp, sonra rating rekorlarının bir nesnesi haline dönüştürülen Ata Türk'ün hayatı, bir otel odasında üçüncü sayfa haberi olarak noktalandı. Şimdi dramatik ölüm üzerine, medya ve uzmanlar o bildik 'şöhret-medya' tartışmasını yeniden yapıyorlar.

YÖK AB üniversitelerini kendine denk görmüyor
YÖK, AB ülkelerindeki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin denkliğini ölçtü. Dünyadaki ilk 500 üniversite arasında bir tane bile üniversitemiz yokken, YÖK'ün 9 kez Nobel Tıp Ödülü kazanan Pavlov Üniversitesi'nin denkliğini kabul etmemesi gülünç bulunuyor.

Necip Fazıl ve Nazım Hikmet okul koridorlarını süsleyecek
İlköğretim okullarında koridorlar başarılı Türklerin posterleriyle süslenecek. Müzik koridoruna Sezen Aksu, spor koridoruna Halil Mutlu'nun posterleri asılırken, edebiyat koridorunda da Necip Fazıl ve Nazım Hikmet'in fotoğrafları yanyana duracak.

İstanbul'da arsa kalmadı
İnşaat sektöründeki hızlı çıkış nedeniyle İstanbul'da imarlı arsa bitti. Şehrin dışındaki arsa fiyatlarının da yükselmesi inşaat firmalarını zora soktu. Mortgage sistemiyle talebin artacağını düşünen inşaat sektörü yeni arsalar açılmasını talep ediyor.

Kadın modacılar erkek patronlara kazan kaldırdı
Yıllardır erkekler tarafından yönlendirilen tesettür giyimine kadın modacılar el attı. Tesettürlü kesimin tercihlerinin karşılanamadığını iddia eden stilistlere göre erkekler, zarafet ve şıklıktan uzak kıyafetler tasarlıyor.

4,5 milyon Yeşil Kart 'Usulsüz' çıktı
Otokopili sistemden önce 12,5 milyonu bulan yeşil kartların yaklaşık 4,5 milyon tanesinin, usulsüz veya mükerrer alındığı gerekçesiyle iptal edildi

Emmy Raymond'ı seviyor

Vatana sahip çıkılsın
Van'daki saldırıda şehit düşen polis, gözyaşlarıyla uğurlandı. Şehit polisin, arkadaşlarına 10 gün önce 'Vatana sahip çıkılsın' mesajı gönderdiği öğrenildi.

Bomba paniği
Ankara'da şüpheli çantadan çıkan tahrip gücü yüksek bomba etkisiz hale getirilirken, Taksim'de bir çöp tenekesine konan ses bombasının patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

Öğretim üyesi ortalamasında da AB fark atıyor

Sadece dört İstiklal Gazimiz kaldı

Kısa kısa..



20 Eylül 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED