AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

P O L İ T İ K A
'Terör sorunu polisiye
tedbirlerle çözülmez'

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, terör sorununun sadece polisiye tedbirlerle çözülemeyeceğini söyledi.
Ağar, Giresun Başar Otel'de düzenlediği basın toplantısında, artan terör olaylarıyla ilgili olarak, terörün sadece polisiye tedbirlerle çözülmesinin mümkün olmadığını ifade ederek, "Teröre karşı iradenin devam etmesinin yegane gücü hükümetin bu meseleyi yaşayan insanların arkasında büyük bir irade ile durmasıdır" dedi.

Ağar, türban sorununun, ideolojik inatlaşma, kamplaşma ve zıtlaşma çerçevesinden çıkarılarak, evrensel özgürlükler, öğrenim özgürlüğü bağlamında görülmesi halinde çözümün kolaylaşacağını ifade etti.

Ağar, erken seçim talebini de yineleyerek, bu talebin yüksek sesle ortaya çıkması halinde parlamentonun da buna 'hayır' diyemeyeceğini savundu. Ağar, "Ekonomik şartlar, dış politikalardaki dar alana sıkışmalar ve terördeki gelişmeler son derece rahatsız edici boyutta artmıştır. Bu şartlar erken seçimi gündeme getirmektedir" diye konuştu.

  • GİRESUN



  • 17 Temmuz 2005
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED