T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 12 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Tuğba'ya teşekkür plaketi

Kanada'nın Barrie Eyaleti Belediye Başkanı Robert Hamilton, eyalette yaşayan spocular için düzenlenen kutlama töreninde, olimpiyat oyunları ile Dünya Kupası'nda Türkiye adına yarışan ve Türk Buz Pateni tarihine adını yazdıran Tuğba Karademir de plaket aldı. Karademir'e ayrıca bir ressamın yaptığı kendi portresi de hediye edildi.


Altın adam Song

Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nda Mart ayının altın futbolcusu Galatasaraylı Rigobert Song seçildi. Kalyon Otel'de gerçekleşen toplantıda jüri, ligin 19, 24, 25, 26, ve 27. haftalarının oynandığı Mart ayını değerlendirdi. Savunma oyuncuları arasında yapılan değerlendirmede, Galatasaraylı Song birinci olurken, Trabzonlu Fatih Akyel ikinci F.Bahçeli Ümit ise üçüncü sırayı aldı.


İki gün sonra çalıştılar

G.Saray iki günlük izinin ardından Ç.Rize maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Futbolcular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde teknik çalışma yaptı. İdman öncesi futbolcuları ile bir toplantı yapan Gerets, F.Bahçe'den önce Rizespor ile oynayacaklarını belirterek, öncelikli olarak bu karşılaşmanın düşünülmesini istedi.


Sakatlara yoğun tedavi

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Orhan, Yalçın, Ayhan ve Tomas'ın tedavilerine devam edildi. Teknik direktör Eric Gerets'in sakatlıkları bulunan futbolculardan Ayhan ve Tomas'ın hafta sonunda oynanacak maça yetiştirilmesi için doktorları seferber ettiği ifade edildi.


Başbakan Erdoğan sahada

Başbakan Tayyip Erdoğan, 11 Mayıs'ta Viyana'da sahaya çıkacak. AB Dönem Başkanlığı'nın Avusturya'dan Finlandiya'ya geçmesi dolayısıyla yapılacak etkinliklerde Avrupa Karma Futbol Takımı, Latin Amerika karşısına zıkacak. Avrupa Birliği'ne üye ve aday ülkelerin başbakanları ile birer milli futbolcuları Avrupa takımını oluşturacak. Bakanlar Kurulu, Erdoğan'a eşlik edecek futbolcuyu belirlemeye çalışıyor.


Fiat Rallisi 12 Mayıs'ta

Avrupa Ralli Şampiyonası'nın 9 ayağından biri olan Fiat Rallisi, 12 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Organizasyonla ilgili basın toplantısında konuşan, Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, "34 yıldır lastik patlatmadan bu organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Ülkemizi yurtdışında tanıtmak amacıyla bu yarışa büyük önem verdik ve amacımıza da ulaştık'' dedi.


Akkaş form tutuyor

Rusya'daki 11. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metrede 4'üncü olan milli atlet Halil Akkaş, Avrupa Şampiyonası için Karaman'da kampa girdi. 7-13 Ağustos'ta İsveç'te yapılacak Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'ye altın madalya kazandırmak istediğini belirten Akkaş, en büyük hedefinin, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda madalyaya ulaşmak olduğunu dile getirdi.


Hido ve Memo yine coştu

NBA'de Hidayetli Orlando Magic, sahasında Atlanta Hawks'ı 105-88 yendi. İlk 5'de çıkan Türkoğlu, 16 sayı, 5 savunma ribauntu, 5 asist ve 2 top çalmalık oyun çıkardı. Sezonun 33. galibiyetini alan Magic'de, Dwight Howard 20 sayı ve 16 ribauntla double-double yaptı. Mehmet'li Utah Jazz ise, Houston'u 85-83 yendi. Mehmet 20 sayı, 12 ribaunt, 4 asist ve 1 top çalmayla double double yaptı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi