T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 16 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bayramın galibi Kurtlar şimdi de dizilerle yarışta

Show'daki tekrar bölümleriyle bayramın hemen her günü birinci olan Kurtlar Vadisi şimdi de Kanal D'de tekrarlanıyor. Kurtlar bugün, çok izlenen büyük bütçeli dizilerle yarışıyor.

Bayramın ilk günü 8.6 reytingle birinci olan, 2. gün Terminatör ve Fenerbahçe-La Louviere maçının ardından 8.6 reytingle en çok izlenen üçüncü program olan ve bayramın son iki gününde de, 8.6 ve 11 reytingle birinciliği kimselere kaptırmayan Kurtlar Vadisi, şimdi de Kanal D'de tekrarlanıyor. Bakalım Kurtlar'ın Kanal D'deki tekrarları reyting yarışında, Aşka Sürgün, Haziran Gecesi ve Beyaz Gelincik gibi ekranın en çok izlenen dizilerini geride bırakabilecek mi?

POLAT, İSTANBUL'DA

Necati Şaşmaz, Özgü Namal ve Gürkan Uygun'un rol aldığı Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar, Halep cehenneminden çıkmayı başarır. Polat, Halo'nun yanına gitmekten başka yol bulamaz. Ancak Halo'nun yerini bilen başkaları da vardır. Polat, Halo'nun hayatını kurtarırken, sevdiği, tanıdığı herkesin, bütün yakınlarının Halo'dan daha büyük tehlike altında olduklarını çok iyi bilmektedir. Halo'ya onları sorar. Polat, hastanede umutsuz bir şekilde yatan Elif'in durumuyla ilgili bilgi alamazken, ilk kurtaracağı kişiyi kız kardeşi Safiye olarak seçer. Gizli güçler de Safiye'yi seçer.
KANAL D / 20.00

AŞK YİNE KISKAÇTA

Başrolünü Mahsun Kırmızıgül ile Beren Saat'in paylaştığı Aşka Sürgün'de ise, Hazar ve Zilan'ın aşkı yine ailelerin kıskacına giriyor. Celal hapisten çıkıyor. Resul farkında olmadan öyle bir işe kalkışıyor ki, başta kendisi kimse onu affetmiyor.
ATV / 20.00

DUYGU GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Başrollerinde Özcan Deniz, Naz Elmas, Burcu Kara ve Nebahat Çehre'nin rol aldığı Haziran Gecesi'nde Baran, sağlığı her geçen gün daha da kötüleşen Duygu'yu yeniden hayata bağlamak için her yolu deniyor. Baran, Duygu'nun moralinin düzelmesi için onu yeni bir eve çıkarmaya karar verir. Herkes ona moral vermeye çalışmaktadır. Bu sırada Duygu, hastalığı ile ilgili konuşulan her şeyi duyar.
KANAL D / 21.45


MUSTAFA'NIN KARARI

Erkan Petekkaya ve Mehmet Günsür'ün rol aldığı Beyaz Gelincik'te Ceren ve Ömer duygularını itiraf etmiştir. Mustafa ise geleceğe dair önemli kararlar alır. Halil ve Ömer'in çabalarıyla çiftliğe gelen Mustafa hazırlanan sürprizle yeniden şok olur.
ATV / 21.45

  • TELEVİZYON SERVİSİ


    Umutsuz Kadınlar 'Küre'nin de favorisi

    Bu yıl 63.'sü düzenlenen Altın Küre ödülleri CNBC-e'de canlı olarak ekrana getiriliyor. Hollywood Yabancı Basın Derneği tarafından her yıl düzenlenen 63. Altın Küre adayları geçtiğimiz ay belirlendi. Bir yıllık dönemde gösterilen ve yayınlanan sinema filmleri ile TV dizileri, mini diziler ve filmleri kapsayan ödüllerde, CNBC-e'de yayınlanan Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) beş adaylıkla en fazla aday gösterilen dizi oldu. Bu yıl Altın Küre'de toplu başarıya ulaşabilecek diziler ise aday listelerinden anlaşıldığı kadarıyla; HBO'nun bu yılki en iddialı yapımlarından olan ve iki adaylıkla henüz ilk sezonunda büyük bir ilgi toplayan Rome ile Prison Break. Bu yıl CNBC-e'de yayınlanmaya başlanan Roma ve 2006 sürprizlerinden biri olan Prison Break, En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre için yarışıyor. Komedi-müzikal dalındaki favoriler ise, 5 adaylıkla başı çeken Desperate Housewives, iki adaylıkla yeni dizi My Name is Earl. Yine CNBC-e dizilerinden Scrubs ile Zach Braff ve Two&a Half Men ile Charlie Sheen, En İyi Erkek Oyuncu, Into the West ise mini dizi dallarında aday. Altın Küre'de geleneksel ödül ise Antony Hopkins'e veriliyor.
    Cnbc-e /03.00


    BEŞİNCİ BOYUT
    Hainliğin cezasız kalmayacağı bir yer

    Hasan Kıraç'ın yönettiği dizide, mutlu bir evliliği ve sağlam bir arkadaşlığı olduğunu düşünen Tamer'in bir kaza geçirip komaya girmesinin ardından yaşananlar anlatılıyor. Dizide ihanet ve cezası ele alınıyor.
    SAMANYOLU / 19.55


    KALP GÖZÜ
    Kötülüklere galip gelen iyilik dünyası

    Bir çocuğun ortasına düştüğü miras kavgası, mevkisini kaldıramayan bir gencin öyküsü ve para için cana kıyan bir adamın hikayesi Kalp Gözü'nün Miras, Peynir ve Ekmek ile Acı Ekmek adlı filmlerinde anlatılıyor.
    KANAL 7 / 19.45


    KOBRA TAKİBİ
    Otoyol polisleri, şimdi de kaçakçı peşinde

    Erdoğan Atalay ve Christian Oliver'ın rol aldığı dizide, Richard adlı bir hırsız güçlü bir silahı çalar. Liderleri, Eva Weissmann adlı bir kadındır. Jan Ve Semih ikisinin peşine düşerler. Ancak bu işin peşini bırakmaları için iki polis memuru kaçırılır.
    KANAL D / 00.30


    Shaft
    Kendini suçla ve suçlularla savaşmaya adayan John Shaft, adalete olan güvenini yitirince başına buyruk hareket etmeye karar verir ve bir cinayet zanlısını tuzağa düşürmek için harekete geçer. Ancak bu iş sandığından zor olacaktır.
    Orijinal Adı: Shaft Yönetmen: John Singleton Oyn: Samuel L.Jackson, Vanessa Williams Türü: Polisiye - Macera - Aksiyon
    TRT 1 / 20.20

    Güney Kensington
    Genç İngiliz soylusu Lord Brett, babası öldükten sonra, alışık olduğu hayat standartlarına veda eder. Çözümü ise, Güney Kensington'daki malikanesinin odalarını kiraya vermekte bulacaktır.
    (South Kensington) Yön: Carlo Vanzina Oyn: Rupert Everett, Elle Macpherson, Jutith Godreche, Jean-Claude Brialy, Enrico Brignona Yapım: 2001-Romantik-Komedi
    TV8 / 20.30

    Fırtına Adam
    İki uyuşturucu çetesi arasındaki çatışmaya şahit olan gazeteci Diana farkedilince elindeki kasetle kaçar. Bu sırada TV'de yemek programı yapan Jackie Diana'ya çarpar. Diana kaseti Jackie'nin kasetiyle karıştırınca olan olur.
    Orijinal Adı: Mr. Nice Guy Yön: Sammo Hung , Oyn: Jackie Chan, Gabrielle Fitzpatrick, Richard Norton (1997)
    SAMANYOLU / 21.45

    Yanlış Numara
    Esrarengiz bir şekilde öldürülen zengin iş adamı Josh Grey'in ardından şirket zor duruma düşmüştür. Cinayeti çözmeye çalışan dedektif Bijou ve Stevenson, işdamanının karısı ve ortağından şüphelenmektedir. Bunu ortaya çıkarmak için kanıt aramaya başlarlar.
    (Wrong Number) Yön: Richard Middleton Oyn: Eric Roberts, Brigitte Bako
    TRT 1 / 00.45

    Güneşteki Kan
    Hollywood'ın dönüp dönüp Amerikalıların kahramanlık hikayelerini anlattığı tarihi olaylardan biri olan Pearl Harbor'u konu alan film, daha sonra onlarca film çekilecek olan bu konuda, çekilmiş ilk yapımlardan birisi.
    (Blood On The Sun) Yön: Frank Llyood Oyn: James Cagney, Slyvia Sydney
    TRT 2 / 02.30


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi